Welkom op HighTeaWereld.nl!
Dé high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars...

< Terug naar zoekresultaten

De Broederkapel

Betekenisvol genieten bij de Broederkapel

Bijzonder aan de Broederkapel is het unieke restaurantconcept. Welke gebaseerd is op historie van het pand en de functie die het vroeger vervulde. Een pand met een rijke geschiedenis, die terug te vinden is in o.a. de prachtige glas-in-loodramen en het gewelfde plafond. De sfeer en samen eten, komen in een modern jasje terug. Net als in de tijd dat er nog broeders leefden staat de kapel ook nu nog voor ‘samen beleven’. Al onze gerechten worden geserveerd op een gezellige etagère. Naast een High Tea kun je bij ons ook genieten van andere arrangementen zoals een High Lunch, Broederlijk Borrelen of een los lunchgerecht. Iedere dag ambachtelijk en vers bereid.
Gastvrouw Monique en haar team doen er alles aan om jou en jouw gezelschap in de watten te leggen!


De deuren staan voor je open van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Op de andere dagen en avonden kun je bij ons terecht voor een romantische bruiloft, jubileum, verjaardagsfeest, babyshower of zakelijke bijeenkomst. De Broederkapel is het perfecte decor voor partijen tot 60 personen en organiseert feesten al v.a. € 17,50 p.p.

Een gezellig dagje uit?
Een intensieve samenwerking met lokale bedrijven, zorgt voor een verrassend aanbod aan leuke arrangementen en workshops. Wat dacht je van een ‘ Babyshower High Tea’, ‘Ontwerp je eigen schort’ of een ‘Vrijgezellen high tea party’? Reserveren voor al onze workshops kan vanaf 6 personen. Voor kleinere groepen organiseren wij speciale “Open workshopdagen” om kennis te maken met één van onze workshops.

Sfeer en succes in de Broederkapel; zakelijke bijeenkomsten
De Broederkapel leent zich goed voor zakelijke bijeenkomsten van 10 tot 60 personen. Het pand ademt met zijn bijzondere historie een unieke sfeer, die je zeker zal inspireren. Bovendien kun je genieten van alle wenselijke faciliteiten. Aanbod: vergaderarrangementen, borrel, lunch, personeelsfeesten en teamuitjes.

Volg ons voor het laatste nieuws op Facebook en Twitter: https://www.facebook.com/Broederkapel en https://twitter.com/broederkapel.


ADRES- & CONTACTGEGEVENS

Broedershof 98
5462 EG Veghel

Parkeren:

Je kunt gratis parkeren in de Hoogstraat of op de parkeerplaats aan de Hoogstraat. De Broederkapel is centraal gelegen in Oost-Brabant tussen Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen.

0413-769096

genieten@broederkapel.nl

www.broederkapel.nl

OPENINGSTIJDEN

Woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

TOEGANKELIJKHEID

Invaliden parkeerplaats, rolstoeltoegang en rolstoeltoilet.

DIËTEN

Gluten-, lactose- en tarwe vrije high tea.
Heb je een allergie of vragen over allergenen? Meld het ons! Onze samenwerkers verstrekken graag meer informatie. Wij gaan zeer zorgvuldig om met jouw voedselallergie/-intolerantie.

ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

Arrangementen
High Choc €12,50 | High Lunch €17,50 | Kinder High Tea €11,50 | High Tea €21,50 | Royal Treatment €26,25 | High Healthy €18,50 | Broederlijk Borrelen, borrelbites vanaf €4.
Voor gezelschappen van 2 tot 8 personen. Groepen groter dan 8 personen zijn ook van harte welkom! Graag contact opnemen.

Nieuw! Gluten-, lactose- en tarwevrij genieten.
Als een van de eerste high tea locaties in Brabant bieden wij vanaf nu een compleet gluten-, lactose- en tarwevrije high tea aan! Deze bijzondere high tea bestaat o.a. uit scones, clotted cream (ja echt waar), muffins, taartjes en meer.

Feestelijk
De Broederkapel biedt een ideale combinatie van een authentiek pand en moderne faciliteiten. Wij verzorgen feesten voor gezelschappen van 10 tot 60 personen voor al € 17,50 p.p.

Kinderfeestje
Ook onze allerkleinste gasten kunnen bij ons terecht voor een onvergetelijk feestje! Het feestje maken we helemaal compleet met een gezellige workshop. Bakkersfeestje of Tea Time feestje vanaf €19,25.

Zakelijk
De Broederkapel leent zich goed voor zakelijke bijeenkomsten van 10 tot 60 personen. Het pand ademt met zijn bijzondere historie een unieke sfeer, die je zeker zal inspireren. Bovendien kun je genieten van alle wenselijke faciliteiten (vergaderen, borrels, afdelingsuitje, bedrijfsfeest).

Workshops
Reserveren voor al onze workshops kan vanaf 6 personen. Voor kleinere groepen organiseren wij speciale “Open workshopdagen” om kennis te maken met één van onze workshops.

Meer informatie over de workshops vind je op http://broederkapel.nl/44/arrangementen.


Aanvullende activiteiten: de workshops kunnen gecombineerd worden met een leuke kanotocht of scootertocht, welke apart bij te boeken zijn.

REVIEWS

Zelf een review plaatsen

Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste?

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK