Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

Over High Tea Wereld


Highteawereld.nl
Op Highteawereld.nl vindt u alle high tea locaties, high tea cateraars en workshopaanbieders van Nederland. Daarnaast geeft High Tea Wereld een overzicht van het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen op het gebied van high tea.

High tea en thee in opmars
Thee en thee-arrangementen, zoals high tea, groeien nog altijd in populariteit. Deze trend heeft er toe geleid dat steeds meer horecagelegenheden en ook cateraars thee-arrangementen aanbieden. Het blijkt een populaire invulling te zijn voor een babyshower, vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of jubileum.
Niet alleen theeschenkerijen, restaurants, hotels en cateraars hebben high tea op de kaart staan. Ook kookstudio’s verbreden hun markt door high tea workshops aan te bieden. Zelfs winkeliers zetten tegenwoordig de high tea in om meer klanten in hun winkel te krijgen, zoals modewinkels, tuincentra en brocante winkels.

Dé high tea website van Nederland
Highteawereld.nl onderscheidt zich van andere websites, doordat zij als eerste en enige website in Nederland een volledig overzicht biedt van alle high tea locaties, cateraars en workshopaanbieders in Nederland. Wie op zoek is naar een leuke high tea locatie, een goede high tea cateraar of zelf een high tea wil leren maken, kan nu per plaats of provincie in één oogopslag zien uit welke bedrijven hij/zij kan kiezen.

Aanmelden?
Wilt u uw bedrijf aanmelden? Neem dan contact met ons op via info@highteawereld.nl.

 

 

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK