Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar zoekresultaten

Bij Daphne in de Kas

De sfeervolle kas is gelegen in het Bronpark in Vathorst met terras uitkijkend over het water. In de keuken wordt er gewerkt met seizoensproducten, scharrelvlees en de groenten uit eigen moestuin. De menukaart wijzigt regelmatig, omdat Daphne kookt op haar gevoel en waar ze op dat moment door geďnspireerd wordt. Heerlijke genieten van ontbijt, lunch, high tea en borrelmogelijkheden.

Bij het samenstellen van het high tea menu heeft Daphne een eigentijdse twist gegeven aan een aantal Engelse klassiekers zoals scones met clothed cream en jam, quiches en diverse zoetigheden. Laat je daarnaast ook zeker verrassen door alle andere smaakvolle gerechten van deze high tea.

Naast de High Tea verzorgt Daphne ook Babyshowers! Bij Daphne in de Kas vind je alles om je Babyshower High Tea compleet te maken. Een mooie, lichte en inspirerende omgeving. En natuurlijk het allerbelangrijkste: heerlijke en smaakvolle gerechtjes en hapjes voor een geslaagde Babyshower.

ADRES- & CONTACTGEGEVENS

Victoriameer 51
3825 VR Amersfoort

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten

Dinsdag: 10.00 - 15.00

Woensdag: 10.00 - 17:30

Donderdag: 10.00 - 17:30

Vrijdag: 10.00 - 17:30

Zaterdag: 10.00 - 17:30

Zondag: 10.00 - 17:30

ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

High Tea – 23,50 euro p.p.

Kopje huisgemaakte soep, diverse belegde mini broodjes, quiche, scones met jam en clotted cream, diverse zoetigheden, fruit smoothie, onbeperkt koffie of thee, verse muntthee, diverse theesoorten

Babyshower High Tea – 29,50 euro p.p.

Ontvangst met alcoholvrije cocktail, kopje huisgemaakte soep, diverse belegde mini broodjes, quiche, scones met jam en clotted cream, diverse zoetigheden, fruit smoothie, onbeperkt koffie of thee, verse muntthee, diverse theesoorten, aangeklede tafel, eventueel in roze/blauw

REVIEWS

Zelf een review plaatsen

Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste?

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK