Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar zoekresultaten

De Blauwe Meije

In de Meije tussen Woerden en Bodegraven vind je de Blauwe Meije. Deze locatie leent zich voor veel verschillende activiteiten. Zoals locatie huur, Bed & Breakfast, Kunst & Exposities, Fluisterboot & Kano verhuur en natuurlijk een Theesalon met een High Tea. Deze High Tea begint met hartige hapjes. Om daarna over te gaan op heerlijke huisgemaakte patisserie en zoete hapjes. Natuurlijk met heerlijke soorten thee in overvloed.

Of een kopje koffie voor wie niet zo’n theeleut is. Heeft u speciale (dieet) wensen, laat het ons tijdig weten dan kunnen wij daar rekening mee houden. Is het een keer iets minder weer? Dan kunnen we altijd uitwijken naar de Galerie.

ADRES- & CONTACTGEGEVENS

Meije 300
3474 MD Zegveld

OPENINGSTIJDEN

Iedere dag geopend met uitzondering van de maandag

ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

High Tea: 'Taartje Variatie' – 12,50 europ.p.

Een bonte verzameling van lekkers, minder uitgebreid dan een High Tea, maar niet minder lekker.

Deze mini High Tea is van te reserveren vanaf 4 personen tot max 10 personen. Ben je met meer dan 10 personen? Dan kun je kiezen voor de High Tea van 23,50 euro p.p.

High Tea - 23,50 euro p.p.

De High Tea van de Blauwe Meije is te reserveren vanaf 10 personen. Hierbij worden verschillende hapjes geserveerd en de thee krijg je in leuke 'oma kopjes'.

Klein kopje soep (warm, koud of kruidenbouillon), bladerdeeg hapje kip, warme quiche, verschillende sandwiches met bijv. rosbief en truffelmayonaise, kruidenkaas en komkommer, zalm en rucola, tonijn met rode ui, boerenkaas met chutney en eiersalade met ham, scones met clotted cream, lemon curd en jam, taartjes, chocolade brownies, (mini)muffins, verschillende soorten koekjes, chocolaatjes, verschillende soorten thee met suiker, melk en citroen.

Deze hapjes zijn voorbeelden van wat je ongeveer kan krijgen. Aangezien het vers wordt gemaakt, kan het menu iets afwijken.

REVIEWS

Zelf een review plaatsen

Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste?

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK