Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar zoekresultaten

De Stamtafel van Chris Cuisine

Ons sfeervolle prive restaurant heeft 1 tafel, De Stamtafel. Aan de tafel kunnen wij 10 - 20 gasten verwelkomen. U boekt met uw reservering dus uw eigen privé locatie.

Alles betreft maatwerk, u als gast heeft dus invloed op het menu, de muziek, sfeer en evt. entertainment. Daarom is het wenselijk ruim op tijd te reserveren zodat wij uw moment aan De Stamtafel optimaal kunnen bedenken en voorbereiden. Glutenvrij, suikervrij en vegan zijn opties die wij in overleg kunnen aanbieden.

Wij maken alles zelf, van ons brood tot aan ons ijs. Originele presentatie en niet alledaagse smaken en combinaties. Echt een culinaire beleving!

ADRES- & CONTACTGEGEVENS

Hoogstraat 95a
2851 BD Haastrecht

OPENINGSTIJDEN

Op aanvraag, uw reservering betreft maatwerk.

Iedere dag geopend.

ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

Stamtafel High Tea – 37,50 euro p.p.

U bent 2,5 uur aanwezig aan De Stamtafe, privé setting, diverse verse theesoorten en filterkoffie inclusief, u kunt een scala aan originele zoete en hartige gerechtjes, hapjes en proeverijen verwachten, interactie en entertainment, maatwerk, u bepaald mede het menu, muziek, sfeer (kleuren restaurant) & evt. entertainment

Stamtafel Lunch – 40,00 euro p.p.

U bent 2,5 uur aanwezig aan De Stamtafel, privé setting, u kunt een scala aan originele gerechtjes, hapjes en proeverijen verwachten, interactie en entertainment, maatwerk, u bepaald mede het menu, muziek, sfeer (kleuren restaurant) & evt. entertainment

REVIEWS

Zelf een review plaatsen

Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste?

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK