Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar zoekresultaten

Restaurant Bijzonder

Bijzonder, volgens de Van Dale uitgelegd als, ‘afwijkend van het gewone’. Dat beogen wij in ons restaurant: standaard anders zijn, in aanbod, smaak en beleving.

Groenten spelen bij ons namelijk de hoofdrol en we zijn volledig glutenvrij. Wij koken vrij van toegevoegde suikers en gebruiken plantaardige ‘zuivel’. Bovendien werken wij met biologische producten en komt alles dat wij creren uit onze eigen keuken. Wij dienen een groeiende markt met aandacht voor duurzaamheid en gezondheid. Een leefstijl die steeds vaker de nieuwe norm vertegenwoordigd.

Wij mensen worden namelijk steeds bewuster van onze leefstijl. Wij vinden het belangrijk te weten wat we weten, waar het vandaan komt en of het goed is voor ons lijf. Deze ontwikkeling gaat met de enorme aandacht in onze wereldse maatschappij steeds verder nu het klimaat vraagstuk steeds meer in het licht wordt gezet. Dat zorgt ervoor dat o.a. meer mensen minder vlees willen eten. Juist die groepering vindt zijn weg steeds meer naar Bijzonder! Bij ons ligt die verhouding namelijk op 80% groen en 20% vlees of vis. Onze missie is om het Bourgondische leventje van Maastricht iets bewuster te maken. Dat betekent niet onze karakteristieke cultuur loslaten. Dat betekent zo duurzaam mogelijk op een vitale manier ervan kunnen genieten. Bij Bijzonder beleef je een uitgebreide ervaring: van vroeg ontbijten in het weekend, tot uitgebreid lunchen of dineren. Ook strijk je neer op de Sint Pietersberg met een authentiek verpakte PickNick. Of deel je mee aan een inspirerende kookworkshop. Sinds 2019 kun je onze gerechten ook afhalen voor thuis. En koken wij ook op aanvraag tijdens feestelijke aangelegenheden. Kortom, wij zijn een totaalconcept waarin de gezonde leefstijl continu in een Bijzonder jasje wordt aangekleed. Kom het vooral zelf beleven in onze fijne huiskamer, gelegen in het meest romantische stukje van Maastricht.

ADRES- & CONTACTGEGEVENS

Luikerweg 33
6212 ET Maastricht

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten

Dinsdag: gesloten

Woensdag t/m vrijdag van 12:00 - 23:00

Zaterdag van 9:00 - 23:00

Zondag van 9:00 - 21:00

ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

High Tea All The Way – 22,50 euro p.p.

Bijzonder Brood rijkelijk belegd, kopje goed gevulde soep, kleurrijke healthy salad, een selectie van onze taartjes, 1x Bijzonder Thee, 1x Cafe Couture Thee naar keuze

High Tea Hartig – 22,50 euro p.p.

Bijzonder Brood rijkelijk belegd, kopje goed gevulde soep, kleurrijke healthy salad, falafel, polentafrietjes en huisgemaakte crackers met groentendip, 2x Cafe Couture Thee naar keuze

High Tea Bijzonder Brunch - 16,75 euro p.p.

Bijzonder Brood rijkelijk belegd, kopje goed gevulde soep, kleurrijke healthy salad, 2x Cafe Couture Thee naar keuze

REVIEWS

Zelf een review plaatsen

Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste?

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK