Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar zoekresultaten

De Zoete Geest

De Zoete Geest is een heerlijke plek in het prachtige Brabantse landschap waar rust en natuur samenkomen. De oude boerderij uit 1859 is in ere hersteld, waarbij er gebruik is gemaakt van oude bouwmaterialen. Het bevat diverse sfeervolle zalen voor trouwen, vergaderen, vieren en workshops. Zo is het oude bakhuis omgetoverd tot een ouderwets gezellig café met aangrenzend het terras, de theetuin. Van hieruit heb je direct uitzicht op de Kraaijenbergse plassen.

Een High Tea bij De Zoete Geest is inmiddels een begrip, elke dag vanaf 12.00 uur serveren ze een etagere vol lekkers. Reserveren kan één dag van te voren en je kunt zelf aangeven om hoe laat je wilt komen. Er wordt 2,5 uur voor je gereserveerd. De prijs is 22,50 euro per persoon voor de normale High Tea en de High Tea Special (tijdens feestdagen, moederdag, vaderdag, valentijnsdag) 25,50 euro p.p. Uiteraard kan er rekening worden gehouden met speciale dieet wensen, zoals glutenvrij, lactose vrij, zoutarm en vegan. Je betaalt slechts 2,50 euro meer prijs voor de high tea.

ADRES- & CONTACTGEGEVENS

De Geest 4
5439 NJ Linden

OPENINGSTIJDEN

Ma: gesloten

Di: gesloten

Wo: 11.00-18.00 uur

Do: 11.00-18.00 uur

Vrij: 11.00-18.00 uur

Za: 11.00-18.00 uur

Zo: 11.00-18.00 uur

Van September tot Mei alleen geopend op reservering.

ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

High Tea - 22,50 euro p.p.

Warme vegetarische quiche, sandwiches met huisgemaakte eiersalade, hummus/roomkaas en komkommer, roomkaas pesto rolletjes, scones met clotted cream en huisgemaakte biologische confiture, cake en muffins, roomsoesjes, petit fours, kleine amandelgebakjes, macarons, bonbons, vers seizoensfruit, verse Engelse thee

REVIEWS

Zelf een review plaatsen

Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste?

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK