Welkom op HighTeaWereld.nl!
Dé high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars...

< Terug naar zoekresultaten

Landgoed Kaamps

REVIEW GEMIDDELDE: 7,5

Boer'n thee leut'n op de boerderij

Aan de rand van het dorpje Deurningen ligt Landgoed Kaamps. Hier is van alles te beleven voor jong en oud. Er is een boerderij, waar de koeien dagelijks verse melk geven. Deze melk wordt verwerkt tot diverse soorten kaas en andere zuivelproducten, zoals yoghurt, vla, karnemelk, boter en nog veel meer. Dit alles, het gehele proces van koe tot kaas, is met eigen ogen te zien in de Belevingsboulevard.

In de Boer’n brasserie wordt gewerkt met de heerlijke Kaamps producten en andere streekproducten. Hier worden naast lunches ook drie heerlijke Boer’n thee leut’n (high tea's) aangeboden.

Als afsluiter is er nog de Landgoedwinkel, waar de Kaamps producten en streekproducten worden verkocht. Zeker de moeite waard om even binnen te lopen!

Extra’s:
- Softijs (in het seizoen)
- Speeltuin
- Kinderboerderij
- Oplaadpunt voor de elektrische fiets
- Belevingsboulevard ‘van koe tot kaas’ – Uniek in de wereld.

Voor groepen organiseren wij ook high tea workshops!

ADRES- & CONTACTGEGEVENS

Vliegveldstraat 4-A
7561 AT Deurningen

Parkeren:

Wanneer u Landoed Kaamps komt bezoeken, kunt u de P borden of de ‘lang parkeren’ borden volgen. Parkeren is gratis en de parkeerplaats bevindt zich aansluitend aan het erf.

074-2775739

info@kaamps.nl

www.kaamps.nl

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden brasserie:

Zomer (mei t/m oktober)
Maandag: gesloten*
Dinsdag tot en met zondag: 10.00 tot 18.00 uur

Winter (november t/m april)
Maandag & dinsdag: gesloten*
Woensdag t/m zondag: van 10.00 tot 18.00 uur

* Groepen vanaf 10 personen kunnen ook buiten openingstijden reserveren.

TOEGANKELIJKHEID

Alle ruimtes bij Landgoed Kaamps zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In de Brasserie is een invalidentoilet aanwezig. Wanneer de afstand van de ‘lang parkeren’ parkeerplaats naar de brasserie te ver is (20 à 30 m) kunt u ook direct naast de brasserie parkeren.

DIËTEN

Wij houden graag rekening met uw dieetwensen, voedselallergie of –intolerantie. Geef uw wensen door bij het maken van de reservering.

ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

Wij bieden drie heerlijke Boer'n thee leut'n aan. Van 2 tot 55 personen. Voor grotere groepen vraag naar de mogelijkheden.

Middagthee - € 15,95
- Onbeperkt thee
- Diverse zoete hapjes
- Diverse hartige hapjes

Noamiddagthee - € 22,95
- Onbeperkt thee
- Voorgerechtje (passend bij het seizoen)
- Diverse zoete hapjes
- Diverse hartige hapjes (warm en koud)

Kidsthee - € 11,95
- Onbeperkt ranja
- Diverse zoete hapjes
- Diverse hartige hapjes
- Als afsluiter een kinderijsje

REVIEWS

Zelf een review plaatsen

REVIEW GEMIDDELDE: 7,5

Dit is de gemiddelde beoordeling van Landgoed Kaamps, gebaseerd op alle onderstaande reviews

Riny Elders

Soort thee-arrangement:
High tea

Datum thee-arrangement:
11-11-2016

Totaal

9.9

Sfeer


Service


Thee


Gerechten/hapjes


Op kosten van Kaamps de high tea over mogen doen, omdat wij de vorige keer een slechte ervaring hadden. Dit was uiteraard van zeer goede kwaliteit, gastvrije en vlotte bediening. Onze dank voor uw genomen moeite en wij zullen jullie aanbevelen voor een high tea!

Riny Elders

Soort thee-arrangement:
High tea

Datum thee-arrangement:
24-06-2016

Totaal

5.0

Sfeer


Service


Thee


Gerechten/hapjes


Bij binnenkomst al gelijk het gevoel dat de serveerster er niet erg veel zin in had. Het was binnen erg warm en buiten iets te fris om te zitten. Wij vroegen of er niet een raam open kon. Dit kon niet i.v.m. de vliegen buiten, dat is begrijpelijk. Een airco zou hier niet overbodig zijn. Er werd ons direct een theekaart onder de neus geschoven met de opdracht welke thee onze voorkeur had. We waren met ons drieën en we mochten 2 soorten thee uitzoeken. Een van ons wilde graag koffie, ja dat kon wel. Er werd niet gevraagd welke soort koffie. Ze bestelde ook nog een glas water, deze was lauw i.p.v. koud. Twee theepotten op tafel met een enorme zak thee er in, wel leuk bedacht,maar wij hebben deze grote zakken thee snel verwijderd op een speciaal daarvoor bestemd schoteltje. Deze schoteltjes met theezakjes bleven de hele tijd op tafel staan en werd niet afgeruimd. De hapjes waren goed verzorgd en zeer smaakvol. De bediening was uitermate slecht, we hadden nog steeds het gevoel dat we hier te veel waren. De serveerster was alleen maar bezig achter de schermen met iets anders. Eén dun papieren servetje, wat je de hele middag moest gebruiken. Jammer, zet een standaardje met servetjes op tafel. Er werd niet tussendoor gevraagd of we nog iets wilden drinken. Mijn zus had nog wel een koffie gewild. Er waren afwisselend hartige en zoete hapjes, goed van smaak, dat wel, maar geef dan een extra bordje en eventueel wat extra bestek. Na 2 uur zaten we nog steeds tegen die gebruikte theezakken aan te kijken en 1 verfrommeld servetje verder. Na 2 uur waren wij ook wel klaar met de high tea en wilden we wel iets van ijs of een wijntje. We lopen dus weer naar de bar in afwachting tot de serveerster zich weer laat zien. Een wijntje was geen probleem, maar een ijsje moest je maar buiten bij het loket halen. Ondertussen werd er nog steeds niet afgeruimd op de tafel. Tussendoor werd er nog eens een soort van disco muziek als achtergrond opgezet, totaal niet passend bij de sfeer. Bij het afrekenen weer opnieuw naar de bar omdat de serveerster niet naar ons toe kwam. Er werd niet gevraagd of we tevreden waren, enzovoort. Kortom erg kil en niet het gevoel gehad van gastvrijheid. Jammer, dit had zoveel leuker gekund en we hadden jullie zeker goede recensies gegund. Maar op zo'n manier gaan wij hier niet meer naar toe voor een high tea.

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK