Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar zoekresultaten

Vlaamsch Broodhuys (Rotterdam Nieuwe Binnenweg)

Aan de Nieuwe Binnenweg openden we in 2012 onze tweede winkel in Rotterdam. Deze winkel is gevestigd in het pand van een oude sigarenboer, die hier met 65 jaar dienst een onderdeel is geworden van de geschiedenis van deze buurt. Dit vroeg om een speciale aanpak. Elementen van deze historie hebben we in het interieur verwerkt; de tafels in de winkel zijn gemaakt van de oude houten vloeren, en ook de tegels zijn opnieuw gebruikt. Een stoere, rauwe inrichting met duurzaam hergebruik van materialen.

Wij serveren een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep, en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment. De High Tea is natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten welke in samenwerking met duurzaam partner Café Couture zijn ontwikkeld. Proef bijvoorbeeld onze Vlaamsch Broodhuys Blend, één van Dimitri's Favorieten.

Bij Vlaamsch Broodhuys geniet je van een heerlijke 3-gangen high tea. Je begint met een huysgemaakte seizoensoep naar keuze. Vervolgens serveren wij diverse soorten (zuurdesem) boterhammen die u zelf kunt beleggen met onder andere; mediterraanse tonijnsalade, boeren kipsalade, kalfstartaar en gerookte zalm. Last but not least kun je genieten van een heerlijke scone met clotted cream en jam en een vers taartje uit onze patisserie.

ADRES- & CONTACTGEGEVENS

Nieuwe Binnenweg 127b
3013 GJ Rotterdam

info@vlaamschbroodhuys.nl

www.vlaamschbroodhuys.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 8.30 - 18.00 uur

Dinsdag: 8.30 - 18.00 uur

Woensdag: 8.30 - 18.00 uur

Donderdag: 8.30 - 18.00 uur

Vrijdag: 8.30 - 18.00 uur

Zaterdag: 8.00 - 18.00 uur

Zondag: 9.30 - 18.00 uur

ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

High Tea - 22,50 euro p.p.

Huisgemaakte seizoenssoep naar keuze, diverse soorten zuurdesembrood met verschillende soorten hartig beleg, heerlijke scones met clotted cream en jam, vers taartje uit patisserie, pot thee met keuze uit verschillende smaken thee van café couture

REVIEWS

Zelf een review plaatsen

Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste?

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK