Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar zoekresultaten

Konditorei & Banketbakkerij Thuis in...

Bakker Suikerbuik is een Konditorei & Banketbakkerij in het historisch centrum van Delft. Leon Korevaar (alias Bakker Suikerbuik) heeft samen met zijn vrouw Mylène sinds november 2012 een bakkerij aan de Hippolytusbuurt. Deze ambachtelijke bakker maakt zijn creaties allemaal zelf met verse producten wat voor een ware smaaksensatie zorgt. Wat is nu leuker dan in een professionele bakkerij o.l.v. de banketbakker een workshop te volgen! De workshop is te reserveren vanaf 5 personen en start om 14.00 uur.

ADRES- & CONTACTGEGEVENS

Hippolytusbuurt 24
2611 HN Delft

info@thuisin-delft.nl

www.thuisin-delft.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: start 14.00 uur *

Dinsdag: start 14.00 uur

Woensdag: start 14.00 uur

Donderdag: start 14.00 uur

Vrijdag: start 14.00 uur

Zaterdag: start 14.00 uur

Zondag: start 14.00 uur

* alleen van april t/m september

ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

High Tea Workshop - 32,00 euro p.p.

Jij en je gezelschap worden ontvangen met een heerlijke High Tea geserveerd in 2 gangen met onbeperkt thee. Na dit relax-moment ga je aan de slag in de bakkerij om een Charlotte Taart te maken, welke je na afloop uiteraard mee mag nemen. Zo kun je de thuisblijvers 's avonds ook nog verwennen.

De twee gangen zien er als volgt uit:

Bij de eerst gang ontvang je een etagère gevuld met lekkernijen gemaakt door de banketbakker. In verband met de verse bereiding is het ook iedere keer weer een verrassing waarmee de etagère gevuld wordt. Het assortiment kan bestaan uit: bokkepootjes, roomboter spritsen, jan-hagel koekjes, chocolade koekjes, marsepein koekjes, mini-muffins, delftse bruggetjes, gevuld speculaas, kokoscrème rolletjes etc. Uiteraard mogen bonbons niet ontbreken. Hierbij wordt onbeperkt thee van Mr. Jones geserveerd.

Bij de tweede gang ontvang je hartige hapjes, zoals handgemaakt provençaals tomatenbrood met brie met uienchutney, quiche, kaasvlindertjes, warme kalfssaucijzenbroodjes, soepje etc. De thee die wij hierbij serveren is verse muntthee van Plukkruidje. Keuze uit maar liefst 5 verschillende soorten muntthee!

REVIEWS

Zelf een review plaatsen

Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste?

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK