Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar zoekresultaten

Café Blossom

Wij vertellen graag aan iedereen waarom onze gerechten zo lekker zijn. Blossom maakt alle producten dagvers, veelal zonder overbodige toevoegingen en kiezen waar mogelijk biologisch. En dat proef je! Wij vinden het een goede ontwikkeling dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in wat zij eten. Blossom is hier iedere dag mee bezig. Zo gaan wij dagelijks op zoek naar de beste koffie, het lekkerste brood, de mooiste groente en fruit en de meest eerlijke vleeswaren.

De High Tea is genieten van verschillende theesoorten met bijpassende hapjes. Trots zijn wij op de samenwerking met het thee merk Crusio. De oprichtster Kiona Malinka reist heel de wereld af om de mooiste theeën te proeven bij de theeboeren zelf. Zo heeft elke thee zijn eigen verhaal en eigen naam. In zes gangen nemen wij je mee in de verhalen van Kiona en kan je genieten van lekkere homemade zoete en hartige hapjes. De hapjes zijn een kleine wandeling door onze kaart. Je kunt genieten van Brood van Menno belegd met producten van het seizoen, bijvoorbeeld biologische oude kaas met gegrilde groenten of zalm met tzatziki, appeltjes en kappertjes. Ook wordt er een kleine hartige quiche geserveerd.

Verder kun je homemade chocoladetaart en bijzondere pralines van Hop en Stork en natuurlijk de scones met clotted cream en jam verwachten.

ADRES- & CONTACTGEGEVENS

Anna Paulownastraat 70c
2518 BH Den Haag

info@cafeblossom.nl

www.cafeblossom.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 08.00 - 17.00

Dinsdag: 08.00 - 17.00

Woensdag: 08.00 - 17.00

Donderdag: 08.00 - 17.00

Vrijdag: 08.00 - 17.00

Zaterdag: 9.30 - 17.00

Zondag: gesloten

ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

High tea - 22,50 euro p.p.

Huisgemaakte ijsthee, crusio thee, belegde broodjes met producten van het seizoen, quiche, huisgemaakte scones met clotted cream en jam, chocolade taart, pralines van Hop en Stork

REVIEWS

Zelf een review plaatsen

Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste?

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK