Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar zoekresultaten

Theetuin de Kainstobbe

Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van Theetuin de Kainstobbe

Met een uitgebreide vermelding op www.highteawereld.nl geniet u van de volgende voordelen:

 • Hoge ranking in de zoekresultaten
 • Uitgebreide omschrijving van uw bedrijf
 • Foto’s op deze pagina
 • Vermelding van uw website en e-mail adres
 • Gratis plaatsen van agenda- en nieuwsberichten
 • Mogelijkheid om op reviews te reageren
 • En nog veel meer…

 • Laat u informeren over de mogelijkheden: info@highteawereld.nl

  Of neem contact met ons op.
  High Tea bestellen voor thuis

  Theetuin De Kainstobbe

  De woonboerderij is gebouwd omstreeks 1850 en is sinds 1989 een rijksmonument. In 1997 zijn we hier komen wonen en hebben hier langzamerhand een gezellige thee- en koffieschenkerij opgebouwd. Dit wordt versterkt door de ligging van dit mooie idyllische plekje in het weidse en rustgevende Groninger Veenkoloniale landschap. In 2005 is onze schenkerij doorgegroeid naar een professionele horeca gelegenheid waar de nadruk ligt op kwalitatief goede producten, rust en ruimte.

  Naast de boerderij bevindt zich een klein appelhofje van begin 1900. In 1998 hebben we met advies van "De Noordelijke Pomologische Vereniging" op het stuk grond achter de boerderij van 6500 m² een hoogstam appelhof met oude appel-, peren-, en pruimenrassen aangelegd. In het voorjaar zijn de bloeiende bomen een lust voor het oog. In de zomer groeit het prachtig en in de herfst is dit fruit een fantastisch gezicht en smaakt heerlijk. Omdat wij geen commercieel fruitbedrijf zijn gebruiken we geen bestrijdingsmiddelen en proberen op biologische wijze deze producten te gebruiken in onze High tea's en lunches.

  ADRES- & CONTACTGEGEVENS

  Wildervanksterdallen 10
  9648 TD Wildervank

  0598-626927

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 22.00 uur.

  Onze openingstijden zijn ruim en kunnen wij aanpassen naar wens.
  Ook met de kerstdagen zijn wij geopend.

  TOEGANKELIJKHEID

  Rolstoeltoegankelijk, ook het toilet is toegankelijk voor rolstoelers; er hangt een beugel aan de muur.

  DIËTEN

  Wij kunnen met alle dieetwensen rekening houden wanneer u dit tijdig aangeeft bij uw reservering.

  ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

  High tea (€20,95 p.p.)
  De High tea is een complete maaltijd. Voor onze High tea moet u rekenen op een uurtje of drie gezelligheid onder het genot van heerlijke zoete en hartige gerechtjes.
  Onze high tea bestaat uit: Onbeperkt kannetjes thee, koffie of vruchtensap, 4 hartige mini sandwiches met echte cheddarcheese en original englisch chutney, 2 quiches, 2 verschillende hartige en 2 zoete muffins, English Fudge, scones met Englisch Devon clotted cream, petit four, bonbon, keuze uit verse vruchten met ijs en slagroom of een chocolade dip.

  Afternoon tea deluxe (€17,95 p.p.)
  De Afternoon tea deluxe is bedoeld als lunch of brunch. Deze tea serveren wij in het algemeen tot 17:00 uur. Daarna is het gebruikelijk om te kiezen voor onze High Tea .Voor onze Afternoon tea moet u rekenen op een uurtje of twee gezelligheid onder het genot van heerlijke zoete en hartige gerechtjes.
  Onze Afternoon tea bestaat uit: Onbeperkt kannetjes thee of koffie, 4 hartige mini sandwiches met echte cheddarcheese en original englisch chutney, 1 zoete en 1 hartige muffin, 2 mini quiches, 1 scone met Englisch Devon Clotted cream, een bonbon, english fudge, verse vruchten met slagroom.

  Afternoon Tea (€15,95 p.p., vanaf 10 personen)
  Deze tea hebben wij speciaal voor groepen vanaf 10 personen samengesteld. Deze tea bestaat uit kleine hapjes en u moet rekenen op een paar gezellige uurtjes onder het genot van heerlijke zoete en hartige gerechtjes.
  Bij deze tea krijgt u: Onbeperkt kannetjes thee of koffie, 4 hartige mini sandwiches met echte cheddarcheese en original englisch chutney, 2 kleine quiches, hartige of zoete muffins, scone met Englisch Devon Clotted cream, English fudge en een bonbon.

  Vriendinnen Tea (€17,95 p.p.)
  Voor moeder en dochter(s) of vriendinnen onder elkaar (maximaal 8 personen) hebben wij een heerlijke tea samengesteld. Voor onze Vriendinnen tea moet u rekenen op twee uurtjes gezelligheid onder het genot van heerlijke zoete en hartige gerechtjes.
  Deze tea bestaat uit: Onbeperkt kannetjes thee of koffie, 2 hartige mini sandwiches, 2 quiches, 6 mini muffins, scones met clotted cream, stukje cake met marsepein en aardbei, fudge, bonbon, bolletje ijs met chocolade en nootjes.

  Chocolade Tea (€16,95 p.p.)
  Deze tea hebben wij speciaal voor chocolade liefhebbers samengesteld. Voor onze Chocolade Tea tea moet u rekenen op paar gezellige uurtjes onder het genot van heerlijke zoete en hartige gerechtjes en natuurlijk chocolade in de vorm van een fondue of fontein.
  Deze tea bestaat uit: Onbeperkt kannetjes thee of koffie, 3 mini muffins, scones met clotted cream, chocolade fondue of fontein met verse vruchten en brownies, eindigen met ijs met nootjes en chocolade met slagroom.

  Kinder tea (€13,95 p.p.)
  Uit ervaring weten we dat kinderen vanaf 8 jaar de zelfde hoeveelheid als een volwassene eten waardoor we voor kinderen tot 8 jaar een aparte tea hebben samengesteld.
  Onze kinder tea bestaat uit: Onbeperkt limonade en thee, Sandwiches met roomkaas en heerlijke chocolade, mini muffins, mini scones, cakejes zelf versieren, eindigen met een bolletje ijs met kinderversiering.

  Kerst High tea (€22,50 p.p.)
  In plaats van een traditioneel kerstdiner kunt u bij ons genieten van onze speciale kerst High tea. Speciaal voor de feestdagen richten wij onze tearoom geheel in kerstsfeer in. Onze kerst High tea is een complete maaltijd en moet u rekenen op een uurtje of drie gezelligheid onder het genot van heerlijke zoete en hartige gerechtjes.
  Onze kerst High tea bestaat uit: Onbeperkt kannetjes thee, koffie en vruchtensap, verschillende soorten mini sandwiches met echte cheddarcheese en original englisch chutney, ruime sortering hartige en zoete kerst muffins. Ook aan lekkernijen als petit four, bonbon, fudge en engelse cake hebben wij gedacht. Een traditionele kerstscone met echte Devon clotted cream en jam uit eigen tuin en als afsluiting een heerlijk dessert met verse vruchten, ijs en slagroom.

  REVIEWS

  Zelf een review plaatsen

  Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste?

  Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van Theetuin de Kainstobbe

  Met een uitgebreide vermelding op www.highteawereld.nl geniet u van de volgende voordelen:

 • Hoge ranking in de zoekresultaten
 • Uitgebreide omschrijving van uw bedrijf
 • Foto’s op deze pagina
 • Vermelding van uw website en e-mail adres
 • Gratis plaatsen van agenda- en nieuwsberichten
 • Mogelijkheid om op reviews te reageren
 • En nog veel meer…

 • Laat u informeren over de mogelijkheden: info@highteawereld.nl

  Of neem contact met ons op.
  High Tea bestellen voor thuis

  HIGH TWEETS

  NIEUWSBRIEF

  Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

  Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                                 

  VOLG ONS OP FACEBOOK