Welkom op HighTeaWereld.nl!
Dé high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars...

< Terug naar zoekresultaten

De Theefabriek

De Theefabriek is een unieke combinatie van Nederlands enige theemuseum, een sfeervolle theeschenkerij met wellicht de meest uitgebreide theekaart ter wereld en een geurige theewinkel... een paradijs voor de theeliefhebber!

In het theemuseum van De Theefabriek wordt u meegenomen op een verrassende ontdekkingsreis door de boeiende wereld van de thee: van de theeplant en de theeplantage naar de theefabriek, via de theeklipper naar de theepakkerij, en van de theewinkel van toen naar de theedrinkers van nu.

In de theeschenkerij kunt u kiezen uit ruim 300 theesoorten en -specialiteiten, variërend van hete tot koude thee, van groene tot zwarte thee en van thee met een tic tot thee met slagroom of verse vruchten. Wij serveren een keur aan zoete en hartige heerlijkheden ter begeleiding, van ovenwarme scones tot vers belegde sandwiches, van muffins tot wafels en van poffert tot gebak. Maar u kunt ook kleine teas, lunches en sconesfestijnen zo uit de kaart bestellen!

In de Torenkamer, 42 traptreden boven het maaiveld, wordt voor maximaal 2 personen de Torenhoge Tea geserveerd. Met een klokkentouw voor de 'room-service' en een wonderschoon uitzicht is het eindeloos genieten!


ADRES- & CONTACTGEGEVENS

Hoofdstraat 15 - 25
9973 PD Houwerzijl

0595-572053

info@theefabriek.nl

www.theefabriek.nl

OPENINGSTIJDEN

April t/m oktober: dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur
November, januari (behalve nieuwjaarsdag), februari en maart: zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur
(Eerste en) Tweede Paasdag: van 10.00 tot 17.00 uur
(Eerste en) Tweede Pinksterdag: van 10.00 tot 17.00 uur

Gehele maand december en 1 januari zijn wij gesloten.

TOEGANKELIJKHEID

Rolstoelvriendelijk

DIËTEN

Alle teas en theetoafels kunnen vegetarisch worden verzorgd. De cream tea en de afternoon tea kunnen lactose- en glutenvrij worden verzorgd. Graag duidelijk vermelden bij de reservering.

ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

Afternoon Tea (2 tot 120 personen), Afternoon Tea Deluxe (2 tot 120 personen), Cream Tea (1 tot 120 personen), Leutje Grunneger Theetoafel (1 tot 50 personen), Grunneger Theetoafel (2 tot 50 personen), Prinsessen Tea (1 tot 32 personen), Chocoprinsessen Tea (2 tot 32 personen), Choco prinsessen Tea Royale (2 tot 32 personen) en de Torenhoge Tea (voor 2 personen)

TukTukTea: avontuurlijk tukken door Nationaalpark Lauwersmeer en route naar De Theefabriek voor een heerlijke tea of brunch. Ook superleuk voor een avontuurlijk vrijgezellenfeest!

REVIEWS

Zelf een review plaatsen

Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste?

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK