Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar zoekresultaten

Restaurant Havenrijk

Restaurant Havenrijk wordt al jaren gebruikt als uitvalbasis om in een ontspannen en inspirerende omgeving gezellig bijeen te komen. Havenrijk is sinds 1970 gevestigd in een stolpboerderij op de jachthaven Zwaansmeerpolder in Uitgeest. Het restaurant is gelegen op een jachthaven en is omringd door boten, water en een prachtig beschermd natuurgebied. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen A8 en A9 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bijna alle tafels hebben uitzicht over de jachthaven of het Uitgeestermeer. Beneden en boven hebben wij een open haard met een gezellig zitje. De sfeer in het restaurant is gemoedelijk, informeel met nautische elementen.

Kom bij ons genieten van een heerlijke high tea! Ideaal voor een gezellige middag, verjaardag of babyshower. Wij serveren bij de high tea mooie en traditionele theesoorten van Geels koffie & thee en uiteraard schenken wij ook koffie voor de liefhebber. Bij de high tea kunnen wij helaas geen rekening houden met speciale dieetwensen en/of allergenen.

ADRES- & CONTACTGEGEVENS

Lagendijk 41
1911 MT Uitgeest

0251-313937

havenrijk@live.nl

www.havenrijk.nl

ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

High Tea - 23,50 euro p.p.

Soep, sandwiches en quiche, traditionele scones met room jam en Engels gebak, koekjes, bonbons, zoetigheden afhankelijk van het seizoen

REVIEWS

Zelf een review plaatsen

Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste?

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK