Welkom op HighTeaWereld.nl!
Dé high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars...

< Terug naar zoekresultaten

The Proper Afternoon Tea Company

Alles homemade en persoonlijk geserveerd

Zeg dankjewel tegen een vriend(in) met een afternoon tea. Vier je verjaardag, jubileum, trouwerij, vrijgezellenfeest, pensioen of familie-uitje met een afternoon tea. Of gewoon zomaar. Wat de gelegenheid ook is, ik kan een geweldige Afternoon Tea Party naar jouw wensen verzorgen.

Heerlijk vers bereid eten, samengesteld met jouw favoriete smaken in gedachte, alles homemade en persoonlijk geserveerd in je eigen huis, tuin, kantoor of elke andere plek die je kunt bedenken! Geen beperking qua openingstijden of een restaurant dat je moet delen met anderen…en het mooiste? Geen afwas achteraf! Gewoon, lekker zitten, relaxen met je gasten en nog een extra glaasje bubbels nemen...

Ik zal werkelijk alles meenemen wat er nodig is voor je feest - aardewerk, bestek, frisgewassen linnen en dienbladen. Het enige wat ik nodig heb is een tafel, binnen of buiten, groot genoeg om je gasten comfortabel te laten plaatsnemen, stoelen en wat keukenruimte om de laatste voorbereidingen te treffen. Ik zal de tafelaankleding doen en alle gasten serveren. Achteraf ruim ik af en neem ik alles weer mee zodat er niet afgewassen hoeft te worden!

ADRES- & CONTACTGEGEVENS

Graslaan 19-1
6833 CB Arnhem

06-21966568

rachel@theproperafternoonteacompany.com

www.theproperafternoonteacompany.com

DIËTEN

Omdat ik gek ben op eten en zelf coeliakie heb, ben ik er erg op gebrand om glutenvrij eten zo te bereiden dat je dat niet proeft! Daarnaast kan ik ook voor andere diëten cateren. Dus als je je afternoon tea graag glutenvrij, vegetarisch, veganistisch of lactosevrij geserveerd wil hebben, vraag het gerust

ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

Afternoon tea (vanaf 6 personen). Omdat ik alles voor je Afternoon Tea Party van begin tot eind met verse ingrediënten maak, kan er geboekt worden tot 48 uur van te voren. Laat het mij alsjeblieft weten als er iets is dat je heel erg lekker vindt of juist helemaal niet. Ik zal mijn best doen deze wensen in te willigen, het is jouw feestje!

REVIEWS

Zelf een review plaatsen

Voor deze gelegenheid zijn nog geen reviews ingediend. Schrijft u de eerste?

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK