Welkom op HighTeaWereld.nl!
Dé high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars...

< Terug naar zoekresultaten

Angenietea's

REVIEW GEMIDDELDE: 10

Geniet en proef de sfeer!

Angenietea’s maakt alles vanuit de eigen bedrijfskeuken: 'home baked' en 'home made'. Dat geeft een geheel eigen ambachtelijke smaak. Ook wordt er zoveel als mogelijk gebruikt gemaakt van natuur- en streek-ingrediënten.

Hortus Overzee in Den Helder wordt gebruikt als dé locatie om een high tea te geven. Een groene omgeving met een bijzondere sfeer. Lekker gezellig tussen de palmen met een hoedje op aan een geurig kopje thee met lekkers: Genieten!

De samenstelling van de Tea's is wisselend. Dit is afhankelijk van seizoen, eigen inspiratie en natuurlijk de wensen van de gasten. Datum en tijdstip van een Tea is in overleg.

Ook kan een Tea bij u thuis worden geserveerd. Heeft u het nodige servies niet in huis: bij Angenietea's is het mogelijk om dat mee te leveren. Denk daarbij aan kleurige (Engelse) kopjes die de Tea een sfeervolle uitstraling geven.


ADRES- & CONTACTGEGEVENS

Prins Willem Alexander Singel 170
1782 GX Den Helder

0223-631224

angenietaamoureus@xs4all.nl

www.angenieteas.nl

DIËTEN

Angenietea’s bakt ook graag voor gasten die suikervrij of glutenvrij dieet hebben.

ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

REVIEWS

Zelf een review plaatsen

REVIEW GEMIDDELDE: 10

Dit is de gemiddelde beoordeling van Angenietea's, gebaseerd op alle onderstaande reviews

Ria Spruit

Soort catering:
High Tea de Luxe

Datum catering:
16-06-2018

Totaal

9.9

Service


Presentatie


Eten & drinken


Voldeed aan verwachtingen


Geachte mevrouw Amoureus, De Spruiten waren 2 juni bij u om ons 55-jarig huwelijk te vieren. Wat heeft u daar een heerlijke tuin en wat heeft u ons verwend. Weet u wat wij het meest op prijs gesteld hebben? De Stilte, de heerlijke rust. In ons hotel en op het strand was er tijdens het eten altijd een pokkenherrie. Bij u genoten wij van de goed verzorgde tea in een fijne ambiance, maar ik herinner mij vooral de rust! Het was een uitstekende keus van mijn dochter om hier neer te strijken, en dan ook nog zo dicht bij mijn geboortehuis (1931), Singel 59. Na de oorlog ben ik wel eens terug geweest in Den Helder wat toen heel onappetijtelijk was, maar Den Helder is herboren, en u draagt daar een flinke steen aan bij! Dank U wel.

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK