Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Feestelijke afternoon tea bij vijfjarig bestaan Waldorf Astoria

 

Waldorf Astoria Amsterdam opende precies vijf jaar geleden de deuren en viert dat eerste lustrum de hele maand mei met specials en acties in het luxehotel aan de Herengracht.    

1 mei 2014 opende Waldorf Astoria Amsterdam, na een periode van zes jaar voorbereiden en anderhalf jaar verbouwen, in zes grachtenpanden waar voorheen een bank gevestigd was.

De hele maand mei 2019 staat in het teken van het vijfjarig bestaan, met onder meer een Anniversary Afternoon Tea.


Anniversary Afternoon Tea
Elk nieuw seizoen bedenkt de uit India afkomstige patissier Vipin Charly nieuwe creaties voor de inmiddels befaamde Afternoon Tea. Voor het 5-jarig bestaan van Waldorf Astoria Amsterdam liet hij zich inspireren door de kruiden, bloemen en bijen in de binnentuin en de internationale wortels van het hotel.

 

 

 

 

 

 

 

 

In de carrousel een hartige bloem van gerookte zalm, rode biet, spinazie en kapper; lavas meringue en citroengeranium; muhamarra; sandwiches; gerookte Remeker, oude balsamico en komkommer relish tartelette. Verder zwarte sesam, yuzu en matcha in een bloempot; limoen cheese cake; lavendel en honing soesje; tulpenbol van kokos, limoenblad en aardbei; hibiscus en bosvruchten opera; vanille en chocolade scones; rozenyoghurt en verveine cake.
 

De afternoon tea kost €54,50 per persoon en is dagelijks mogelijk tussen 15.00 en 17.00 uur. Van vrijdag tot en met zondag wordt de afternoon tea omlijst door live piano muziek. Meer informatie en reserveren klik hier

 

Bron: Misset Horeca

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK