Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Culinaire carrousel in Waldorf Astoria Amsterdam

 

Het wordt een onvergetelijke zomer in Waldorf Astoria Amsterdam. De succesvolle Summer Afternoon Tea krijgt dit jaar een zinnenprikkelend vervolg. Het hotel neemt gasten mee terug in de tijd met een carrousel vol heerlijkheden die herinneren aan zomerse strandattracties en circusacts. Neem plaats in een van de knusse zitjes in de Peacock Alley, en laat je verwennen door het team van chefs en bediening in deze luxueuze omgeving.

Patissier Vipin Charly en Executive Sous Chef Tomas Bron hebben zichzelf opnieuw overtroffen met oogverblindende en tongstrelende creaties voor deze Summer Afternoon Tea. Alle zintuigen worden geprikkeld met een carrousel vol heerlijkheden die er picture-perfect uitzien, bedwelmen met hun zachte en exotische geuren en overtuigen met hartige en zoete smaken. In het weekend omringt live pianomuziek het feestelijk eetgenot. Pure verwennerij op de Herengracht 548, waar de Summer Afternoon Tea van juni tot en met augustus voor alle dagen zomers geluk in eigen land zorgt. Dagelijks geserveerd van 15.00 – 17.00 uur en met live pianomuziek op vrijdag, zaterdag en zondag. Prijs: vanaf 42,50 p.p.


Verfijnde patisserie

De uit India afkomstige patissier Vipin Charly werkte vele jaren in de meest luxueuze hotels in het Midden-Oosten. Hier ontwikkelde hij zijn talent om verfijnde smaken creatief te combineren. Nu leeft hij zich uit in de eigen patisserie-keuken van Waldorf Astoria Amsterdam. De Summer Afternoon Tea is geïnspireerd op de historische strandattracties in de VS.

Het welbekende draaimolen-hobbelpaard wordt geserveerd in de vorm van gingerbread met eendenlever crème, er is een popcorn cupcake, sandwichrol van gerookte zalm met groene asperges, een macaron in vorm van een clown met de smaken vanille en aardbeien, mini hamburger en hotdog, abrikoos en lavendel choux met een pluimpje van suikerspin, cassis en limoen financier; toffee-appels en een exotische vruchtendonut.

 

Bron: https://www.hospitality-management.nl/culinaire-carrousel-in-waldorf-astoria-amsterdam

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK