Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Slow Tea zonder mobiel

 

Bij Sticky Fingers kun je je mobiele telefoon tijdelijk in een kluisje opbergen. Zo heb word je minder snel afgeleid. 

    
Ecopatisserie Sticky Fingers biedt een slow tea: uitgebreid eten en drinken met je gezelschap zonder dat je tafelgenoot - of jijzelf - wordt afgeleid door een mobiele telefoon.

Als je met vrienden of familie uitgebreid wilt bijpraten kan dat uitstekend bij een high tea, rondom een etagère met de lekkerste hartige en zoete hapjes. 

Maar lukt het echt aandacht aan elkaar te geven? De een wil ondertussen zijn Facebooktimeline bijhouden, de ander krijgt appjes binnen of wil een foto van dat mooie taartje op Instagram zetten. En daarna ook nog even kijken of die foto al genoeg hartjes heeft gekregen.

Grote kans dat je tafelgenoten - en jijzelf - zich aan dergelijk gedrag schuldig maken.

Kluisje
Aline Mannes van Sticky Fingers: "We zijn hier heel bewust. We gebruiken biologische producten, houden rekening met dieëten, doen veel vegan."

Die aandacht hoopt Sticky Fingers met hun slow tea ook te krijgen van gasten. "Als je ondertussen ergens anders mee bezig bent, bijvoorbeeld met je telefoon, dan heb je minder aandacht voor wat je eet en voor andere mensen."

Daar gaat Sticky Fingers dus een handje bij helpen. Bij een slow tea kun je je telefoon in een kluisje op tafel stoppen. De bediening neemt het sleuteltje mee. Zo is het makkelijker om echte aandacht voor elkaar en voor de hapjes te hebben.

Polaroids
Wat gasten van deze ervaring vinden weet Mannes nog niet; de eerste reserveringen zijn pas net gemaakt. 

Omdat Sticky Fingers ook wel begrijpt dat mensen graag herinneringen vastleggen - de roze muur is populair bij bloggers - ligt op tafel een polaroidcamera zodat je toch foto's kunt maken. Van je gezelschap, of de mooie taartjes.

De slow teas - met onder andere quiches, sandwiches, taartjes en muffins - zijn te boeken tussen 12.00 en 17.00 uur, vanaf €19,50 per persoon.

Bron: https://www.parool.nl

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK