Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Wait, what? McDonald’s Doetinchem lanceert high tea!

 

Een high tea bij de Mac? Inderdaad. Vanaf vandaag kun je – exclusief bij de McDonalds in Doetinchem –  theeleuten met je vriendin, zus of … allerleukste collega!


Afgelopen weekend werd de allereerste high tea geserveerd in Doetinchem. “Het is een idee van onze gastvrouw Mandy”, vertelt Danielle restaurantmanager van de McDonald’s in Doetinchem. “Het is een tijdelijke actie, maar mocht het aanslaan onder Doetinchemmers, dan verschijnt het binnenkort misschien wel op ons menu.”

Theekransje
Liefhebbers die een theemenu bestellen bij de Mac in Doetinchem, kunnen rekenen op een dienblad vol met zoetigheden. “Het zijn allemaal lekkernijen uit ons McCafé. Denk bijvoorbeeld aan cheesecake, brownies, donuts, muffins en natuurlijk onbeperkt thee”, vertelt Danielle enthousiast.

Tot wanneer je kunt high tea’en in Doetinchem, durft Danielle nog niet te zeggen. “Het hangt er maar net vanaf hoeveel animo er is in Doetinchem. Mocht het nou storm lopen, dan laten we de actie nog wel een tijdje doorlopen. Misschien dat het dan ook landelijk wel een vervolg krijgt. Zou toch leuk zijn?”

Reserveren
Mocht je nou gebruik willen maken van zo’n gezellig theekransje, bel dan wel even van te voren. “Júist omdat het een experiment is, vinden we het wel prettig dat mensen van te voren even bellen. Dan kunnen we ook rekening houden met het aantal high tea’s.” Een plekje reserveren in het restaurant kan door te bellen (0314-323335) of te mailen (1080@nl.mcd.com).

Bron: http://indebuurt.nl

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK