Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Nieuw! Brownies & Downies Leiden opent zijn deurenEr is een nieuwe hotspot in town: Brownies & Downies Leiden opent 10 januari zijn deuren. Brownies & Downies heeft ongeveer 30 vestigingen in Nederland. In de winkel werken mensen met een verstandelijke beperking en mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Uiteraard krijgen zij begeleiding.

Franchisenemers Stefan Verboom en Marc Dotinga openen de vestiging in Leiden. De afgelopen zeven weken is er hard gewerkt om het monumentale pand aan de Aalmarkt om te toveren tot een hippe Brownies & Downies. Stefan is erg blij met het eindresultaat. “Omdat het een monumentaal pand is, hebben we veel oude details behouden. Daardoor is het echt gaaf geworden. Wij zijn hier al zo lang mee bezig, wij kunnen nu niet wachten om open te gaan.”

Je kunt hier onder andere terecht voor soep, boterhammen, warme broodjes, high tea, high wine en natuurlijk brownies. Stefan en Marc willen zoveel mogelijk werken met lokale producten. “Wij serveren nu onder andere kaas en brood van Leidse ondernemers en dat willen we zeker gaan uitbreiden.” In de eerste week van de opening zal Brownies & Downies op alle dagen tot 17.30 uur geopend zijn. En in de zomer kun je lekker buiten zitten, want ze hebben een terras aan de nieuwe binnentuin Het Catharinahof.
 

Bron: www.indebuurt.nl

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK