Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Kaartverkoop High Tea Festival gestart


Eelde-Paterswolde – 15 juni 2017. Vandaag start de kaartverkoop voor het High Tea Festival in Bunne. Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juli 2017 draait het drie dagen om proeven, beleven en genieten. Bezoekers kunnen genieten van veel lekkers, zich laten verrassen door meer dan 50 standhouders en deelnemen aan één van de veertien inspirerende workshops of proeverijen.

Voor ieder wat wils. Dat moet de organisatie van het High Tea Festival hebben gedacht. Zo zijn er creatieve workshops, theeproeverijen en workshops rondom de thema’s chocolade, healthy food en bakken. Het volledige workshopprogramma is zojuist bekend gemaakt op www.highteafestival.nl en ook hiervoor kunnen vanaf vandaag kaarten worden gereserveerd.

Het High Tea Festival is ook erg geschikt voor groepsuitjes. ‘Groepen kunnen kiezen voor een workshop of proeverij, maar bijvoorbeeld ook voor een ontvangst met thee en taart, een lunch of natuurlijk een high tea’, vertelt organisator Marloes Bodewes-Bos van High Tea Wereld. ‘We nodigen bedrijven van harte uit om de vrijdagmiddagborrel voor één keer te vervangen voor een vrijdagmiddagthee.’

Het driedaagse festival vindt plaats in Bunne, rondom evenementenlocatie De Melkfabriek en restaurant ’t Huys van Bunne. Het High Tea Festival maakt deel uit van het culturele jaar van de gemeente Tynaarlo, die in 2017 en 2018 is aangewezen als Culturele Gemeente van de provincie Drenthe.

Voor meer informatie over de workshops, groepsarrangementen en de online kaartverkoop zie www.highteafestival.nl.

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK