Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Pulitzer Amsterdam lanceert afternoon tea


Op zondag 14 mei 2017 introduceert Pulitzer Amsterdam de Afternoon Tea bij Pause at Pulitzer. Gasten kunnen genieten van verschillende hartige en zoete hapjes samen met een glas prosecco en hebben de keuze uit diverse soorten thee op deze unieke locatie in het centrum van Amsterdam. 

Moderne Afternoon Tea
Een Afternoon Tea is een lichte maaltijd die meestal plaatsvindt tussen 15:30 and 18:00. Deze Britse traditie is ontstaan in de 18e eeuw waarbij een middagversnapering van thee, scones en cake genuttigd wordt. Hedendaags is de Afternoon Tea een speciale gelegenheid die gedurende de dag als lekkernij genomen wordt. Proef tijdens de Afternoon Tea in Pulitzer Amsterdam verschillende verrukkelijke hapjes zoals huisgemaakte patisserie, klassieke scones, verse sandwiches en meer.

Moederdag
Op Moederdag wordt de lancering van deze Afternoon Tea gevierd, waarbij alle moeders in het zonnetje worden gezet met een fleurige verrassing. Pause at Pulitzer biedt uitzicht over de rustgevende tuinen en bij mooi weer een terras omgeven door indrukwekkende grachtenpanden in een bloemrijke omgeving.

Afgezonderd van de hectiek van de stad zet deze ‘hideout’ de tijd stil met niet alleen een Afternoon Tea maar ook lichte gerechten, wijnen, en koffies. Pause at Pulitzer bevindt zich in Pulitzer Amsterdam: het vijf sterren hotel dat vorig jaar haar deuren heropende na een volledige renovatie van alle vijfentwintig grachtenpanden. Pause is dagelijks geopend van 07:00 tot 21:00.

De Afternoon Tea wordt zeven dagen per week tussen 14:00 en 17:00 geserveerd en kost 30 euro per persoon. Reserveren is niet nodig.
 

Bron: https://www.hospitality-management.nl/pulitzer-amsterdam-lanceert-afternoon-tea - 8 mei 2017

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK