Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

High tea tours in Den Haag


In het najaar van 2016 begint SP Trips and Events met High tea tours door Den Haag. Tijdens een 1,5 uur durende rondrit, met als begin en eindpunt de voorzijde van de Haagse Grote Kerk aan de Torenstraat, kan men al rijdende genieten van een uitgebreide high tea.

Een klassieke Engelse dubbeldekker rijdt langs verschillende bezienswaardigheden zoals het Gemeentemuseum/Museon, Vredespaleis, de Scheveningse havens en het Kurhaus. Tijdens de rit kunnen de gasten genieten van diverse lekkernijen zoals, petitfours, vruchtenschelpen, brownies, typisch Engelse macarons, carrotcake, bonbons en verschillende soorten wraps en cupcakes, vers geserveerd door banketbakker Borsboom. 

Het idee is niet helemaal nieuw. Het grote voorbeeld rijdt al jaren zonder problemen rond in het centrum van Londen onder The Afternoon Tea Bus Tour van de BB Bakery. Daar is het reeds een groot succes.

Naast de gewone high tea staan er diverse thema-ritten op de planning SP Trips and Events. Meer informatie over de High tea tours in Den Haag vindt u op de website van SP Trips and Events.

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK