Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Claridge's wint Afternoon Tea Award

 

Jaarlijks worden in Engeland door middel van de Afternoon Tea Awards de beste afternoon tea locaties in Londen bekend gemaakt. Dit jaar werden in vier categorieën awards uitgereikt, waarbij Claridge’s is uitgeroepen tot de Beste traditionele afternoon tea locatie van Londen.


Claridge’s won al eerder diverse awards voor de thee en afternoon teas die zij serveren. Dit luxe hotel in de Londense wijk Mayfair wordt geroemd om de uitzonderlijk goede service, de hoge kwaliteit van thee en de uitgebreide kennis van het personeel. “Een buitengewone beleving. Enthousiast, behulpzaam en energiek personeel. Een relaxte en levendige sfeer, niet stijf of formeel. De patisserie was perfect qua smaak, textuur en presentatie.”, aldus de jury van de Afternoon Tea Awards 2016.

Het Mandarin Oriental Hyde Park, vlakbij Kensington Palace gelegen, mocht de prijs voor Beste hedendaagse afternoon tea in ontvangst nemen. De winnaar van Beste thema afternoon tea is Sanderson London met hun verrassende ‘Alice in Wonderland’ tea.

Het 5* hotel Grasvenor House won dit jaar de titel van de Beste familievriendelijke afternoon tea locatie. Hier wordt voor de jongste bezoekers een Children's Afternoon Tea geserveerd en kinderen krijgen bovendien een leuke attentie mee naar huis.

Meer dan 30 hotels en restaurants in Londen werden geselecteerd voor de awards, waarbij met name wordt gelet service en creativiteit. Een onafhankelijke jury beoordeelden alle aspecten van de afternoon tea, van aankomst tot aan vertrek, met bijzondere aandacht voor de gerechten, de drankjes en de service. Naast de vier awards kregen nog 25 afternoon tea locaties de eervolle vermelding van ‘zeer aanbevolen’ en ‘aanbevolen’.

"Het niveau was extreem hoog en we zijn blij dat het harde werk van de restaurants en hotels is erkend door de juryleden", aldus Keith Newton, de directeur van organisator AfternoonTea.co.uk.
 

Meer weten over Claridge's? Ga dan naar onze blog over ons bezoek aan Claridge's.

 


Bron: AfternoonTea.co.uk

Juli 2016

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK