Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Gluten-, lactose- en tarwevrije high tea in de Broederkapel


Goed nieuws voor iedereen met een gluten-, lactose en tarwe-allergie. Vanaf nu kun je bij de Broederkapel in Veghel onbezorgd genieten van een High Tea met lekkernijen zonder gluten, lactose en tarwe. Speciaal voor mensen met deze allergieën hebben zij namelijk een aangepast arrangement samengesteld met scones, muffins, taartjes, clotted cream en meer.

De Broederkapel legt haar gasten graag in de watten en doet er alles aan om haar gasten een betekenisvolle genietmoment te bezorgen; samen genieten en proeven staan centraal. Een gluten-, lactose- of tarwe intolerantie is natuurlijk erg vervelend. Juist daarom vindt de Broederkapel het zo belangrijk om daar aandacht aan te besteden. Iedereen moet toch kunnen genieten van al die lekkernijen? Als een van de eerste High Tea locaties in Brabant bieden zij een complete gluten-, lactose- en tarwevrije High Tea aan. De eerste gasten hebben er al van kunnen genieten.

In de Broederkapel komen historie en de moderne tijd samen. Vroeger was het een plek waar monniken samen leefden, werkten en baden. Nu is het een unieke en sfeervolle High Tea locatie met een betoverende uitstraling. De ideale plek om samen te genieten van een High Tea, High Wine of (High) Lunch.


De Broederkapel
Broedershof 98 Veghel
T 06 29 00 31 67
www.broederkapel.nl

Openingstijden donderdag t/m zondag van 12.00 tot 18.00 uur.8 mei 2015

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK