Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Genieten van een Fletcher High Tea

Heb jij zin om lekker én voordelig te genieten van een High Tea? Dan is een Fletcher High Tea echt wat voor jou! Erg leuk om in te plannen met vriendinnen of familie. Wil jij graag weten hoe het werkt en wat je kunt verwachten? Lees dan snel verder!

High Tea bij Fletcher

Heerlijk bijkletsen met vrienden of familie doe je natuurlijk tijdens een High Tea. Nu hoeft genieten gelukkig niet altijd duur te zijn. Daarom hebben we nu een leuke tip voor de Fletcher High Tea. Deze High Tea is erg lekker en ook nog eens erg voordelig. Met een Fletcher voucher kun je bij ruim 100 restaurants terecht door heel Nederland. Deze actie is daarom voor iedereen interessant en bruikbaar. Er is namelijk altijd wel een locatie naar wens te vinden. 

Vouchers bestellen

Leuke tip voor jou! Je kunt de Fletcher High Tea met korting bestellen op HighTea.nl. Zo ben je nóg voordeliger uit. Omdat je genieten altijd samen doet, zijn de Fletcher vouchers voor 2 personen te bestellen. Met jouw voucher kun je via de website van Fletcher jouw High Tea inplannen bij een locatie naar wens. Bekijk de speciale actieprijs op HighTea.nl en bestel snel jouw Fletcher High Tea voucher!

High Tea hapjes

Heb jij jouw Fletcher High Tea voucher al bemachtigd? Dan kun je snel die High Tea inplannen bij een restaurant naar wens. Uiteraard wil jij ook graag weten wat je kunt verwachten. Het exacte menu gaan we nog niet verklappen, maar er komt veel lekkers jouw kant op. Denk hierbij aan verschillende soorten muffins en kleine cakejes, bonbons, koekjes assortiment, mini sandwiches met luxe beleg en natuurlijk onbeperkt thee (of koffie). Als dat niet genieten wordt…

Not your cup of tea?

Ben jij niet zo’n fan van thee? Of is het een cadeau voor iemand die geen theeliefhebber is? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een Fletcher High Wine of Fletcher High Beer. Een High Wine is een heerlijke wijnproeverij met bijpassende hapjes. Je proeft van 3 wijnen en krijgt hier zowel warme snacks als koude hapjes bij. De High Beer bestaat uit een proeverij van 3 bieren met daarbij ook verschillende lekkere hapjes op een chique borrelplank. Ook hierbij geldt dat je extra voordelig vouchers kunt bestellen. Met die vouchers kun jij een arrangement bij Fletcher reserveren bij een restaurant naar wens. 

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK