Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Leuke en makkelijke gerechtjes met de blender

Ben je niet echt de man of vrouw van het ontbijt of ben je doordeweek wel behoorlijk druk met werk en allerhande nevenactiviteiten? Dan kan het alvast een hoop schelen indien er tijd gecreëerd wordt op tal van andere vlakken zoals koken, schoonmaken en meer. Kies daarom voor degelijke apparatuur zoals bijvoorbeeld een blender en/ of keukenmachine die je eenvoudig in de keuken op het aanrecht kunt installeren. Bovendien kun je met beide apparaten bijzonder veel én heerlijke gerechtjes in een mum van tijd klaarmaken! Kortom, alleen maar pluspunten zo blijkt!

Overvolle agenda

Jammer genoeg steunt de huidige maatschappij op bepaalde - niet mis te verstane - pijlers gaande van stress, overvolle (werk)agenda’s en stress wat in veel gevallen uiteindelijk leidt tot diverse fysische en mentale klachten zoals burn-out, depressies en oververmoeidheid. Mensen staan behoorlijk vroeg op om aan de werkdag te beginnen en gaan vaak door tot een stuk in de vooravond/ avond. Daarbij belonen heel wat werkgevers werknemers die tot het uiterste gaan terwijl in sommige gevallen werknemers ontslagen worden doordat ze zich gewoon aan hun contract houden zonder meer.

Het hoeft alvast geen discussie dat er steeds meer van ons geëist wordt en we daar - vaak - zo goed en zo kwaad mogelijk in proberen mee te gaan. Echter, leidt die drang naar perfectie op de lange termijn vaak tot oververmoeidheid, depressies en gevallen zoals een burn-out. En dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Bovendien wordt ook nog eens overal geroepen en geschreeuwd dat sport een belangrijk deel van de dag moet zijn. Maar wanneer moet je sporten dan nog inplannen indien je al een volledige dag op kantoor spendeert, daarna nog tijd moet vinden voor het gezin en het huishouden? Gelukkig kun je bepaalde huishoudelijke taken makkelijk gaan uitbesteden waardoor het allemaal iets gemoedelijker kan worden!

Onmisbare keukenapparatuur

Of je nu een echte hobbykok bent en houdt van lekker eten en het bereiden van gerechten, of juist een echte hekel hebt aan alles wat in de keuken hoort en/ of plaatsvindt; je kunt niet ontkennen dat bepaalde keukenapparatuur vrijwel onmisbaar is. Bovendien kan de juiste keukenapparatuur heel wat taken van jou overnemen waardoor je slechts het minimum van de tijd in de keuken hoeft te spenderen. Ideaal indien je het bereiden van gerechten maar tijdverspilling vindt én een extra leuk gadget voor wie de keuken als een waar paradijs beschouwt.

Zo zou je bijvoorbeeld kunnen opteren voor een heuse keukenmachine die - weliswaar afhankelijk van het type en het apparaat - makkelijk kan worden aangevuld met een foodprocessor. Zo kun je diverse taken makkelijk en snel gaan uitbesteden. Dit lijstje kan overigens makkelijk worden aangevuld met de blender. Dergelijke apparaten zijn tegenwoordig beschikbaar in allerlei formaten, uitvoeringen en designs en zijn onder meer in staat om te hakken, pureren, mixen, crushen en malen. Op die manier wordt het mogelijk om ‘s avonds laat nog even snel een soepje klaar te maken of ‘s morgens bij het ontbijt een heerlijke smoothie in elkaar te flansen. Mogelijkheden zat dus én vooral; je bespaart er heel wat tijd mee! Ideaal dus voor een drukke vogel zoals jij!

De juiste blender

Uiteraard is de keuze voor een blender vandaag de dag niet meer zo voor de hand liggend en dat heeft voornamelijk te maken met het uitgebreide assortiment. Zo bestaan ze in diverse formaten, uitvoeringen, designs en bijbehorende prijsklassen. In elk geval is er wel degelijk voor elk wat wils te vinden! Bedenk waarvoor jij de blender wenst te gebruiken en welke verwachtingen je van het apparaat hebt. 

Wil je de blender vrij frequent gebruiken voor het maken van heerlijke smoothies, cocktails en soepjes; kies dan voor een apparaat met een vrij groot vermogen én extra functiemogelijkheden. Zo kan het vermogen van een blender makkelijk variëren van 200 tot maar liefst 2000 Watt aangevuld met een blenderkan van 0,5 tot wel 2 liter of misschien wel meer! Daarbij zijn sommige blenders in staat om - vanwege hun krachtige vermogen - ook ijs en/ of noten te crushen en malen. Voor verdere informatie verwijzen we jou graag door naar de volgende webpagina koninginvandekeuken.nl .

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK