Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

De leukste Moederdag cadeautjes

Dit jaar vieren we Moederdag een beetje anders. Je kunt niet gezellig met je moeder de stad in of ergens lekker lunchen. Toch is het wel leuk om je moeder op deze dag te laten zien dat je haar waardeert en lief vindt. Met deze cadeautjes kun je haar alsnog verrassen.

High Tea thuis

Het is niet voor iedereen mogelijk om zijn of haar moeder tijdens Moederdag te zien dit jaar. Als jij jouw moeder wel kan zien, zorg dan dat je haar lekker in de watten legt. Er zijn veel restaurants die een High Tea, brunch of lunch to go aanbieden tijdens Moederdag. Bekijk welke horecagelegenheden iets lekkers aanbieden en verras je moeder met een allerlei lekkers thuis. Wil je liever zelf iets maken? Dan kun je met zelfgemaakte taartjes en sandwiches jullie eigen High Tea organiseren. Dat vindt ze vast en zeker erg leuk.

High Tea cadeaubon

Wil jij jouw moeder (en jezelf) een leuk cadeautje geven? Dan is de High Tea cadeaubon ook een goed idee. Een High Tea in een leuk restaurantje is de perfecte middag uit. Terwijl jullie bijpraten wordt er thee ingeschonken en worden er allerlei lekkere hapjes geserveerd. Jullie kunnen heerlijk genieten van allerlei zoete hapjes zoals taartjes, chocolade en scones. En natuurlijk ook van hartige hapjes zoals sandwiches en wraps. Een heerlijke middag vol gezelligheid en allemaal lekkers. Jammer genoeg kunnen we nu even niet bij de horeca terecht, maar met de High Tea cadeaubon kun je een High Tea bij een locatie naar keuze reserveren zodra de horecalocaties weer open gaan.

Nog een pluspuntje: als je de High Tea cadeaubon koopt krijg je bij deze heerlijke belevenis ook nog eens een gratis doos chocolade! Daar gaat je moeder vast wel blij mee zijn.

Bloemetje of kaartje sturen

Kun je niet langsgaan bij je moeder, maar wil je wel laten zien dat je haar waardeert? Dan kun je ook een bloemetje of een kaartje sturen. Voor moeders betekent een klein gebaar meestal al heel veel. Zet iets liefs op de kaart, steek haar een hart onder de riem en vertel haar dat je haar snel weer hoopt te zien. Het liefste willen we natuurlijk onze moeders een dikke knuffel geven in deze tijd. Als dat niet kan, dan is een virtuele knuffel of een lief gebaar ook veel waard.

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK