Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

De leukste thee-cadeautjes

Ken jij iemand die dol is op thee? Dan hebben wij vier tips voor leuke thee-cadeaus voor jou! Deze cadeautjes zijn leuk om te geven tijdens de decembermaand, voor een verjaardag of gewoon omdat het leuk is om te geven. Deze thee-cadeaus zijn leuk voor elke thee-fan!

Baby Nessie Thee ei

Voor een monsterlijk kopje thee gebruik je dit baby Nessie thee ei. Wie kent hem niet, het monster van Loch Ness. Zo eng is hij nu niet, in schattige baby versie. Een leuk cadeautje voor elke theeliefhebber: Baby Nessie thee ei voor €15,90.

 

 

 

 

 

Theelepeltje

Je lepeltje verdrinkt nooit meer in een te grote beker met deze hangende kat! Zijn pootjes zorgen ervoor dat je lepel niet in je mok valt en zijn schattige gezichtje zorgt ervoor dat je nooit meer een ander lepeltje wil gebruiken. Het Katten Theelepeltje kost €14,95 voor 4 stuks.

 

 

 

 

 

 

 

High Tea cadeaubon

HighTeaWereld vindt dit cadeau misschien nog wel het leukste: een hele high tea cadeau doen! Superleuk om cadeau te geven aan een vriendin of familielid. Misschien iets om samen te doen? Dan kan je jezelf ook een high tea cadeau doen. De HighTea cadeaubon is verkrijgbaar in verschillende prijzen.

High Wine cadeaubon

Heb je écht iets te vieren? Dan kun je ervoor kiezen om jouw vertrouwde kopje thee in te wisselen voor een goed glas wijn. Heerlijke (hartige) hapjes in combinatie met een lekker wijntje. Heel erg leuk om cadeau te geven aan een vriend(in). De HighWine cadeaubon is ook verkrijgbaar in diverse prijzen. 

 

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK