Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Vanaf vandaag kun je ook een High Tea reserveren bij HighTeaWereld

 

Vanaf vandaag kun je naast het opzoeken van alle high tea locaties, ook high tea's reserveren. Per stad zijn een aantal locaties waar gereserveerd kan worden. Deze locaties staan bovenaan de lijst en zijn te herkennen aan een locatie foto. 

 

Hoe werkt reserveren?

Als je een leuke high tea locatie hebt gevonden in jouw stad, dan kun je hier mogelijk nu ook een high tea reserveren. Als je op de locatie klikt, dan zie je direct het reserveringsscherm. Op deze pagina kun je foto's bekijken, meer lezen over de locatie en het menu doorlezen. Wil jij wel high tea-en op deze locatie? Dan kun je direct reserveren. Dit doe je door de gewenste datum aan te klikken in de agenda, een high tea te kiezen, een tijd te kiezen en het aantal personen door te geven. Vervolgens vul je je naam, telefoonnummer en e-mail adres in. Dit doe je zodat de locatie weet wie er voor de high tea komt. Tot slot kun je nog speciale wensen en opmerkingen doorgeven aan de locatie. Bekijk een voorbeeld van de reserveringsfunctie.

Na de reservering

Als je gereserveerd hebt krijg je een bevestigingsmail. In deze mail staat of jouw reservering bevestigd is. Je betaalt pas bij de locatie zelf, dus dat hoef je vooraf nog niet te doen. Zodra jouw reservering bevestigd is, hoef je niks meer te doen. Je kunt nu rustig uitkijken naar de datum waarop jij lekker gaat high tea-en. Veel plezier!

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK