Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

8 leukste evenementen voor high tea liefhebbers


Ook 2018 belooft een mooi jaar te worden voor high tea liefhebbers. Wij zochten de 8 leukste evenementen voor je uit!

 

Zaterdag 20 januari 2018 – High tea in de paardentram (GD)

Zin in een unieke, leuke middag uit ? Zoek dan niet verder! Ga zaterdag 20 januari mee op pad met de paardentram! Er wordt een mooie route gereden en voor onderweg krijg je een heerlijke en goedgevulde high tea box mee met o.a. sandwiches, huisgemaakte scones, brownie en chcolade truffels . Natuurlijk is er voor onderweg ook thee. Tijdens de rit zit je heerlijk warm en droog in de paardentram die wordt getrokken door 2 sterke, zwarte Friesche paarden. De middag wordt afgesloten met een heerlijke warme glühwein bij de vuurkorf. 

Meer informatie vind je hier: http://www.beatrijs-decorations.nl

 

Elke zondag in januari en februari - Winter High Tea Vaart

Deze winter kan het! Genieten van Leiden, de Kagerplassen en een overheerlijke high tea in een comfortabele overdekte en verwarmde boot. Sluit je aan bij deze speciale twee uur durende rondvaart!

Meer informatie: www.bootjesenbroodjes.nl


 


18 februari 2018 – Valentijn Royal High Tea (NH)

De idyllische omgeving van Landgoed Duin & Kruidberg brengt u direct in romantische sferen, dus de toon is snel gezet wanneer u uw liefde trakteert met een romantische Valentijn Royal High Tea. U wordt ontvangen met een heerlijk glas champagne en kunt plaats nemen aan een romantisch gedekte tafel. U zult tijdens de Royal High Tea genieten van culinaire lekkernijen in combinatie met speciaal geselecteerde, luxe theesoorten.

Meer informatie: https://www.duin-kruidberg.nl
 

Zondag 22 april 2018 - Dutch Tea Festival (UT)

Leut, slurp en proef tijdens het Dutch Tea Festival in Utrecht! Dit jaar wordt het leukste festival voor theeliefhebbers voor de derde keer georganiseerd, met een theemarkt, theeceremonies, workshops en alles wat je altijd al over thee wilde weten. High Tea Wereld zal tijdens het Dutch Tea Festival lezingen over High Tea & Thee verzorgen.

Meer informatie: www.festeaval.nl

 

Zaterdag 28 april 2018 – High Tea at Sea met De Eendracht (ZH)

De high tea aan boord van driemaster De Eendracht is een echt feestje. Vaar met vrienden of familie door de havens van Rotterdam en laat je verrassen door heerlijkheden uit het kombuis. Een unieke locatie, goed gezelschap en een buffet vol lekkers. Wat wil je nog meer? Geniet tijdens deze uitgebreide high tea van sandwiches, smoothies, scones, salades, bon bons en diverse theesoorten.

Meer informatie: http://www.eendracht.nl

 

Zondag 20 mei 2018 – Theetuinendag Noordwest Friesland (FR)

Oases van groen in het Waddenlandschap. Steeds meer wandel- en fietstoeristen op het platteland waarderen de hoeveelheid theetuinen. Het bijzondere van de theetuinen in Noordwest Friesland is dat het vruchtbare karakter van de oude zeebodem volop te zien en te genieten is. Eigenaren houden rekening met streekeigenproducten zoals fruit, sappen en lekkernijen.

Meer informatie: www.facebook.com/theetuinen

 

Zaterdag 9 juni 2018 – High Tea in Botanische Tuin (NH)

De Costerustuin is een historische botanische tuin en één van de meest toegankelijke botanische tuinen van het Gooi. Het hele tuinjaar door organiseren de vrijwilligers verschillende rondleidingen, workshops en andere activiteiten in de Costerustuin. Kom meer te weten over de planten in de tuin tijdens de rondleiding op 9 juni 2018 en geniet van thee met allerlei lekkere baksels waarin kruiden en planten een hoofdrol spelen.

Meer informatie: http://costerustuin.nl

 

Donderdag 3 tot en met zaterdag 5 augustus 2018 - Festival der Zoete Verleidingen (DR)

Houd je van zoet, kom dan van 3 tot 5 augustus 2018 naar het Festival der Zoete Verleidingen in Sleen! Hemelse taarten, ambachtelijke jams, de beste koffie en thee en andere aan zoet gerelateerde zaken. In de idyllische tuin staan overal sfeervolle terrasjes om te genieten van het lekkers. Laat je inspireren en verleiden bij stands met leuke spullen zoals serviezen, bakbenodigdheden, brocante, kookboeken en meer. Trek gerust de hele dag uit, want er zijn bakwedstrijden, bakdemonstraties en originele workshops.

Meer informatie: www.festivalzoet.nl

 

 

 

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK