Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

5 budget tips voor jouw high tea


Hier een aantal leuke budgetvriendelijke tips om je vriendinnen te trakteren op een heerlijke high tea:

Tip 1: Kies je voor een high tea buiten de deur, vergelijk dan eerst de prijzen van verschillende high tea locaties. Prijzen kunnen erg variëren, vaak afhankelijk van waar de high tea uit bestaat. Waarom veel betalen voor een high tea die je niet op krijgt of voor een glas champagne vooraf, terwijl je aan die potten thee ook genoeg hebt óf thee gewoon lekkerder vindt? 

Tip 2: Verzorg zelf je high tea! Kijk op www.highteawereld.nl/recepten voor lekkere recepten om je eigen high tea samen te stellen. Helemaal gezellig is het om de gerechten samen klaar te maken en daarna lekker met elkaar op te eten.

Tip 3: Niet zo’n keukenprinses of geen tijd om alles zelf te maken? Laat dan een (deel van je) high tea thuis of een andere plek naar keuze bezorgen. Wanneer je een cateringbedrijf je high tea laat verzorgen heb je er zelf weinig werk van en ben je doorgaans goedkoper uit dan bij een high tea in een restaurant. Op www.highteawereld.nl vind je alle high tea cateraars bij jou in de buurt.

Tip 4: Of neem eens een kijkje bij de bakker. Behalve lekkere taartjes en petitfours heeft deze vaak ook vers gebakken scones. Jij hoeft deze dan alleen nog even kort in de oven te doen om deze lauwwarm te serveren. En scones bij de bakker zijn vaak verrassend goedkoop (soms maar € 0,60 per scone)!

Tip 5: Een leuke manier om je high tea betaalbaar te houden, is je vriendinnen te vragen om elk een high tea gerecht mee te nemen. Jij kan dan bijvoorbeeld zorgen voor heerlijke theeën. Om je vriendinnen te bedanken zet je voor iedereen een klein cadeautje op haar bord.

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK