Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Verras jouw Moeder

Op zoek naar een origineel Valentijnscadeau? Wij zijn voor jou op zoek gegaan en kwamen uit bij de leuke theeglazen van de High Tea Shop, een online cadeauwinkel voor persoonlijke thee cadeaus. Op Theeglas.nl kun je ook hele mooie theeglazen zelf ontwerpen en bestellen.
 

Wij namen de proef op de som en gingen hier mee aan de slag. Om 9.55 uur begonnen wij met het bestelproces. Je kan kiezen uit verschillende soorten glazen, zoals wijnglazen, champagneglazen, bierglazen (leuk voor de mannen!) en natuurlijk de gegraveerde theeglazen.


Het bestelproces blijkt eenvoudig te zijn. Als je voor het theeglas gekozen hebt, kan je kiezen of je hier één of twee van wilt bestellen. Vervolgens kies je voor één van de acht ontwerpen. Dat is wat ons waarschijnlijk het meeste tijd kostte, want ze zijn allemaal leuk!Het ontwerp kan je vervolgens personaliseren door de gewenste tekst in te vullen. Deze tekst kan je qua lettertype, opmaak, uitlijning, grootte en positie nog bewerken. En ook kan de illustratie nog qua grootte worden aangepast. Als het ontwerp buiten het afdrukgebied komt, krijg je automatisch een melding. Wijzigingen maak je gemakkelijk ongedaan en kan je weer terug halen door middel van pijltjes.

Het is 10.05 uur als wij de bevestiging van de bestelling in onze e-mail inbox ontvangen. En de volgende dag hebben wij de glazen al in huis (nou ja, op kantoor dan). De glazen zijn van een nog hogere kwaliteit dan wij hadden verwacht. Ze zijn erg stevig en liggen daardoor goed in de hand. Hier worden wij blij van!

Onder het genot van een heerlijk kopje thee komen wij tot de conclusie dat YourSurprise een ideale website is als je een origineel en persoonlijk cadeau wilt geven. Zo deden wij ook veel leuke cadeau-ideeën op voor relatiegeschenken, bruiloft- en kraamcadeaus. Wij komen hier zeker nog een keer terug!

Zelf deze mooie theeglazen bestellen? Voor slechts €12,95 ontwerp jij je eigen persoonlijke theeglas. Of kies twee theeglazen voor €19,95 (exclusief verzendkosten van €5,95 bij een bestelling onder de €50). Als je de glazen voor 16.00 uur bestelt, heb je ze de volgende dag in huis.


 

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK