Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Vier de herfstvakantie met een high tea!

Het is weer herfst! Erop uit met de kinderen en genieten van een high tea? Hier zijn onze tips voor de herfstvakantie!


’t Feithhuis | Groningen

Vier de herfstvakantie in 't Feithhuis in Groningen! Van 17 t/m 25 oktober is het weer Kidsweek in ’t Feithhuis. Dat betekent dat er allemaal leuke activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Bovendien genieten ze voor de helft van het geld van een Kids High Tea. Kom je gezellig langs?

Kids-Time | Breda
Een gezellig dagje uit voor Jong & Oud? Geniet van een heerlijke drie gangen high tea terwijl de Kids spelen in de Binnen & Buiten speeltuin. Iedere vakantie biedt Kids-Time Breda een compleet animatie programma.

Tropical Zoo Zeeland | Kwadendamme
Op zoek naar een leuk herfstvakantie uitje in Zeeland? Het herfstvakantieprogramma van Berkenhof's Tropical Zoo biedt plezier voor jong en oud! In het restaurant kunt u de hele herfstvakantie terecht voor een heerlijke herfst high tea (vanaf 2 personen).

High tea met kinderen bij Paleis ‘t Loo | Apeldoorn
Voor een extra vorstelijk tintje raadt Paleis 't Loo een high tea in de Koningin Wilhelminazaal aan. Voor de kinderen is er een aangepast assortiment. Ze worden feestelijk ontvangen met een glas kinderchampagne, waarna de high tea start met een soep-amuse. Een rijk gevulde etagere met vele zoete en hartige lekkernij en maken het high tea feestje compleet.

No-No’s Land | Leende
Geniet met vriendinnen op de vrijdagmiddag van een high tea, terwijl kinderen van 1 tot en met 12 jaar zich naar hartelust kunnen uitleven in de gezellige binnenspeeltuin van No-No's Land.

De Houtzagerij | Otterlo
Restaurant de Houtzagerij is een sfeervol complex midden in de natuur met een gezellig familierestaurant, indoor speeltuin en informatieve natuurkamer. Geniet van een high tea met vrienden of vriendinnen, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Olmenhorst Zelfpluk 2015 | Lisserbroek
Kom appels en peren oogsten tijdens de herfstvakantie: tot en met zondag 25 oktober 2015 is het Zelfpluk! Dus laarzen aan, pak een grote mand of tas en trommel al je vrienden op. We gaan oogsten! Tijdens ons zelfpluk feest zijn er ook nog allerlei andere dingen te doen voor jong en oud, en uiteraard kan een high tea reserveren ook. Klik hier voor meer informatie.


HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK