Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

Thee in Noord-Nederland

Er op uit in de voorjaarsvakantie
De voorjaarsvakantie is nu ook in Noord-Nederland begonnen! Omdat er veel te doen is op high tea en theegebied, hebben wij de leukste uitjes op een rijtje gezet!

De Theefabriek in Houwerzijl (Gr.)
In het uiterste noorden van de provincie Groningen kunnen theeliefhebbers hun hart ophalen. De Theefabriek is gevestigd in de voormalige kerk en pastorie van het pittoreske dorpje Houwerzijl. Een unieke combinatie van een theemuseum, theewinkel én theeschenkerij. In de theeschenkerij kunt u kiezen uit meer dan 300 soorten thee en meer dan 10 verschillende soorten thee-arrangementen!
Meer informatie: www.theefabriek.nl


Koninklijke high tea op Paleis Het Loo
In februari is het high tea maand op Paleis Het Loo. Geniet tijdens uw bezoek aan dit adembenemende paleis met prachtige park en tuinen van een vorstelijke high tea in de Koningin Wilhelminazaal. U betaalt in februari voor het arrangement inclusief entree tot het paleis en de tuinen slechts € 29,50. Heeft u een museumkaart of vrijkaart? Dan betaalt u €17,50 p.p. voor de high tea.
Meer informatie: www.paleishetloo.nl


Stedelijk Museum Kampen
Hedendaagse kunst, sandwiches, de bijzondere Oranjezaal, thee... Kortom: tegenwoordig kan er niet alleen genoten worden van een prachtig gebouw, de historische Schepenzaal en kunst, maar kan er in het Stedelijk Museum ook worden aangeschoven voor een heerlijke high tea. In samenwerking met De Culinaire Groenteman Van Marle, serveert het Stedelijk Museum Kampen in twee of vier gangen een echt Engelse High Tea.
Meer informatie: www.stedelijkmuseumkampen.nl


Kids high tea in ’t Feithhuis Groningen
Ga je lekker een middag Groningen in met de kids tijdens de vakantie? Kom dan gezellig high tea’en in ‘t Feithhuis! ’t Feithhuis serveert de hele week een speciale kids high tea voor € 9,50. Papa en mama kunnen natuurlijk ook meedoen, hiervoor wordt de beroemde Feithhuis High Tea voor € 16,50 p.p. geserveerd.
Meer informatie: www.restaurant-feithhuis.nl


Op de thee in het Keramiekmuseum (Leeuwarden)
Tot en met mei pakt het Keramiekmuseum Pricessehof uit met de tentoonstelling ‘Op de thee’. De tentoonstelling neemt u mee naar verschillende theeculturen. Van China, de bakermat van thee, naar Japan en van het Verre Oosten naar Engeland en Nederland. Begin of eindig uw bezoek in de theesalon, geniet van een afternoon tea of woon een Japanse theeceremonie bij!
Meer informatie: www.princessehof.nl


20 februari 2015

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK