Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

31 juli

Engelse high tea voor Harry Potter fans


De echte Harry Potter-fans hebben de datum al in hun agenda staan: zondag 31 juli verschijnt het langverwachte nieuwe boek Harry Potter and The Cursed Child in het Engels. De Nederlandse vertaling Harry Potter en het vervloekte kind laat nog tot november op zich wachten.

Engelse Harry Potter High Tea
Toen er al verrassend veel vraag naar het Engelstalige achtste boek kwam, kon ook de boekhandel niet wachten op de Nederlandse vertaling. Daarom organiseert van der MEER/Het Cultuurcafé voor de die hard fans een Engelse Harry Potter High Tea.

In de boekhandel aan De Keuvel in Noordwijk Binnen kun je direct op de 31e in het achtste deel beginnen met lezen, tijdens een Harry Potter High Tea. Voor de fans die het deel reserveren, ligt die zondag hun exemplaar klaar en is de high tea gratis.

Toneelstuk
Harry Potter and The Cursed Child is opnieuw geschreven door Potter-bedenker J.K. Rowling, in samenwerking met John Tiffany en Jack Thorne. Het verhaal wordt uitgebracht in de vorm van een toneelstuk, dat op 30 juli op West End in Londen in première zal gaan. De Engelse boekversie verschijnt een dag later.

Harry Potter and The Cursed Child speelt zich negentien jaar na het laatste Harry Potter-avontuur af. Potter is inmiddels een overwerkte ambtenaar op het Ministerie van Toverkunst en vader van drie kinderen.

Reserveren
Wil je zeker zijn van een exemplaar (á € 19,99) is het aan te raden om te reserveren. De high tea is daarbij op zondag 31 juli tussen 12 en 17 uur gratis.

Ook reserveren voor louter de high tea (€ 7,50 p.p.) behoort tot de mogelijkheden.
 

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK