Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

27 augustus t/m 28 augustus

High Tea 2.0 bij NayolieEen high tea 2.0? Wat is dat? Het is in ieder geval iets wat je niet wilt missen!

Kelvin Lin, eigenaar van de bijzondere lunchroom Nayolie in Voorschoten, heeft aangeboden om speciaal voor de bezoekers van de website Highteavriendinnen.nl een high tea 2.0 te maken. Met zijn creatieve, eigenzinnige en buitengewoon lekkere gerechten, weet deze bijzondere kok als geen ander de harten te veroveren van menig lekkerbek!

Verwacht dan ook vooral een bijzondere proeverij! Geen etagères deze high tea, maar wel bijzondere theesoorten en heerlijke begeleidende gerechtjes!

Dat Kelvin goed kan koken is geen geheim. Kelvin heeft de top bereikt in Aziatische gastronomie en koken op hoog niveau is voor hem de normaalste zaak van de wereld. Maar wat hij echt graag wil, is dat jij en ik ook kunnen genieten van zijn bijzondere gerechten! Toegankelijkheid, laagdrempeligheid en het contact met de gasten, is waar hij het voor doet!

De high tea 2.0 heeft een vriendelijke prijs. Kost een high tea gemiddeld €19,50, dan kost hij nu tijdens dit bijzondere evenement €17,50! En ik kan je zeggen, dat wordt een buitengewone ervaring!

Meer weten over Kelvin? Op de website www.highteavriendinnen.nl vind je de bijzondere lunch bij Nayolie. Krijg je trek van dat verhaal? Reserveer dan nu de high tea 2.0! Ik beloof je, je leven zal hierna nooit meer hetzelfde zijn...

Opgeven kan via corina@highteavriendinnen.nl of 0616019292.


Verschillende data:

Zaterdag 20 augustus om 14.00 uur (Vol)
Zondag 21 augustus om 14.00 uur 
Zaterdag 27 augustus om 14.00 uur 
Zondag 28 augustus om 14.00 uur

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK