Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

08 mei

Verras mama met een uitgebreide High Tea bij de Broederkapel!


Er is één dag in het jaar die voor elke moeder altijd bijzonder is, Moederdag natuurlijk! Dit jaar is deze speciale dag op zondag 8 mei en dan kun je je moeder verwennen met een overheerlijke High Tea bij de Broederkapel in Veghel. Alle mama's worden deze middag extra in de watten gelegd!

Jullie worden ontvangen met een feestelijke welkomstcocktail. Daarna kun je onder andere genieten van huisgemaakte sandwiches, taartjes en muffins. Om je vingers bij af te likken! Onze heerlijke quiche en de scone met clotted cream en huisgemaakte jam mogen natuurlijk niet ontbreken. Alles wordt geserveerd op een vrolijke etagère zodat je samen kunt proeven en genieten! Inclusief een proeverij van Puritea. De Moederdag High Tea boek je al voor 26,25 per persoon. Uit te breiden met een kopje soep vooraf voor 3,00. Wij rekenen op ongeveer 2,5 uur.

Voor de kleintjes
Onze jongste gasten kunnen smullen van een Kinder High Tea. We serveren een kleine etagère met allerlei lekkere hapjes, een verrassing en onbeperkt ranja! De Kinder High Tea boek je al voor 11,50 per persoon.

Locatie: Broederkapel
Adres: Broedershof 98 te Veghel
Meer informatie: www.broederkapel.nl

Reserveer direct
Ook leuk om te geven: een Broederkapel cadeauschotel voor elk genietmoment!

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK