Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

27 november

Jane Austen lezing en high tea


Op vrijdag 27 november geeft Karin Quint in het Dordts Patriciërshuis in Dordrecht een lezing over haar reisgids 'Het Engeland van Jane Austen'. Na afloop van de lezing serveert Hightealicious een heerlijke High Tea in de Maaskamer.

Reserveer vandaag nog via Hightealicious: 06-11727791 of info@hightealicious.nl. Deelname kost € 39,95 per persoon.

Programma
De lezing begint om 10.30 uur. Karin Quint vertel over de locaties die belangrijk waren in het leven van Jane Austen en over de bijzondere filmlocaties die voor de verfilmingen van haar werk zijn gebruikt. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van tips voor je eigen Austen-pelgrimage. Om 12.00 uur kun je aanschuiven voor de lekkerste high tea van Nederland, namelijk die van Hightealicious!

Reisgids
Het is mogelijk, voor wie dat wil, om voor of na de lezing de reisgids ter plekke aan te schaffen.Wil je zo lang niet wachten? Bestel ‘m dan in onze webshop!

Over het Dordts Patriciërshuis en Hightealicious
Het Dordts Patriciërshuis is een prachtig museum, ingericht in laat-18de-eeuwse stijl, waar het lijkt alsof de bewoners net even de deur uit gegaan zijn voor een boodschap. In dit intieme huismuseum krijg je een indruk van een Dordts patriciërshuishouden aan het einde van de 18e eeuw.Sinds mei van dit jaar kun je in dit schitterende pand genieten van een authentieke high tea, verzorgd door Hightealicious. Chef Joan Buitenhuis maakte eerder furore met de lunchroom Coffeelicious (nummer 1 in de Misset Koffie top 100), en vanaf nu kun je dus ook terecht bij het Dordts Patriciërshuis voor haar heerlijke lekkernijen.

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK