Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

02 november

Van Passie tot Power
Scheveningen


Diep van binnen borrelt er iets. Een wens, een verlangen. Om te doen wat je het liefste zou doen. Maar dan…? Wat maakt het dat de ene ondernemer als vanzelf lijkt te gaan, en de andere maar niet vooruit lijkt te komen. Wat is succes? Hoe kom je er? Wat maakt jóu tot een succesvol ondernemer? Je ervaart het tijdens de workshop ‘Van Passie tot Power’. Laat je inspireren en zet de stap van passie naar echt succesvol ondernemen.

Voor wie?
Voor iedereen met een borrelende wens, een groeiend verlangen. Je hebt de eerste stappen gezet voor een eigen onderneming. Wat heb je op dat moment nodig? Je bent toe aan de Hamvraag: Hoe word je succesvol in de praktijk?

Door wie?
Ik, Marjolein Ham, geef deze eendaagse workshop. Vorig jaar heb ik zelf de stap gemaakt. Ik heb vanuit mijn passie een eigen thee en chocoladewinkel opgezet. Passie, Power en dit in Praktijk brengen, dat is waar ik je naar toe wil brengen.

Waar?
Deze workshop wordt gegeven in mijn prachtige winkel Lente Thee en Chocolade in Scheveningen. Een inspirerende plek waar je omringd wordt door de geur van thee en chocolade. Alles is binnen handbereik om tussentijds van heerlijke theemomenten te genieten. Prachtige theeën vragen om gedronken worden en daar nemen we ook echt even de tijd voor.

Wat?
De eendaagse workshop “Van Passie tot Power” start om 10.30 uur en eindigt om 17.30 uur. Gedurende de dag zijn er meerdere theemomenten en ook de lunch is verzorgd. De prijs bedraagt € 75 voor de hele dag inclusief BTW, lunch, theemomenten, materiaal (incl hand-out) en inspiratie. De groepen zijn klein, maximaal 5 deelnemers.

Wanneer?
1) Maandag 2 november 2015, van 10.30 uur tot 17.30 uur
2) Maandag 18 januari 2016, van 10.30 uur tot 17.30 uur

Aanmelden?
Leuk! Dat kan hier via de contactpagina van www.lentetheechocolade.nl. Wacht niet te lang met opgeven, want… De eerste stap naar succesvol ondernemen is een kwestie van gewoon DOEN!

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK