Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

24 mei

Harpconcert met high tea in Hortus Alkmaar


Op zondag 24 mei (1e Pinksterdag) is er een bijzonder evenement in de Hortus in Alkmaar: een harpconcert in combinatie met een high tea. Harpiste Mirjam Rietberg verzorgt het concert, dat plaatsvindt in de kas. De high tea, die bij mooi weer op het terras plaatsvindt, wordt verzorgd door Esther Koops.

Reis door de tijd en continenten
Mirjam Rietberg neemt het publiek mee in een reis door de tijd. In dit unieke soloprogramma gebruikt Mirjam maar liefst vier verschillende harpen. Zij laat zien wat de beperkingen en juist de mogelijkheden zijn van de verschillende soorten harpen. De harp is niet exclusief verbonden aan Europa, maar heeft een reis over de wereld gemaakt. Elke cultuur gebruikt de harp voor haar eigen muziek. Laat je meeslepen door Zuid-Amerikaanse en Spaanse passie, dans mee op de Keltische klanken of droom weg bij prachtige klassieke stukken.

Programma
De High Tea begint om 13:00 uur. Het concert start om 14:30 uur en duurt inclusief pauze tot 16:15 uur. Daarna is er nog gelegenheid om de tuin te bekijken.

Kaartjes voor alleen het concert kosten € 12,50 in de voorverkoop. Een combikaartje voor zowel High Tea als concert kost € 35,-. Kaartjes voor de High Tea kunnen uitsluitend vooraf online gekocht worden. Alleen voor het concert zijn aan de deur kaarten verkrijgbaar voor € 15,-. Alle prijzen zijn inclusief toegang tot de tuin van Hortus Alkmaar. Gezien de grote toeloop bij eerdere concerten wordt geadviseerd om vooraf kaartjes te kopen.

Kaartjes kunnen uitsluitend worden besteld via: http://bit.ly/1EiSvsX

Datum: zondag 24 mei 2015
Locatie: Hortus Alkmaar, Berenkoog 37 te Alkmaar
Website: www.hortusalkmaar.nl

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK