Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

01 september

High Tea Vaart Biesbosch (NB)
 

Op zondagmiddag 1 september organiseert Brigitte's Tea Art een unieke, tweeënhalf uur durende, vaartocht door de Biesbosch. 

Met een stuurman, die de Biesbosch en haar geschiedenis als geen ander kent, vaar je de prachtige Biesbosch in. Deze unieke vaartocht gaat o.a. langs het Bruggetje van Sint Jan, waar in de Tweede Wereldoorlog nog flink werd gevochten, door de prachtige waterwegen van het nationale park. Onderweg wordt de sloep af en toe stilgelegd om op het gemak een ijsvogeltje of een aantal Schotse Hooglanders te kunnen zien. En met een beetje geluk zie je ook het nest van de zeearend!

Ondertussen serveert Brigitte 6 heerlijke, ambachtelijke theeën waarvan er 2 rechtstreeks uit China komen, compleet met bijpassende hightea-hapjes. Brigitte legt voortvarend uit welke theesoorten je gaat proeven.

Locatie: Drimmelen, Biesbosch Sloepenverhuur
Kosten: € 39,50 per persoon
Aanmelden: www.eventbrite.nl

Na registratie via de link van Eventbrite ontvangt u van een mail met betalingsgegevens. Aanmelding is definitief wanneer betaling binnen is. Indien de activiteit door de organisatie wordt geannuleerd ontvangt u het geld terug.

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK