Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

15 september

Healthy High Tea, workshop of aanschuiven

 

Voel je Super! Markt in Zwaag gaat een (h)eerlijke lunch in de vorm van een Healthy High Tea verzorgen. En dan niet het standaard verhaal met veel tarwemeel en een flinke lading suiker. Wat kun je dan wel verwachten? Biologische, smaakvolle, huisgemaakte gerechtjes. Een proeverij die voedt i.p.v. vult. Voedzaam en puur.
Je kunt kiezen of je simpelweg aanschuift of dat je samen met mij de hartige gangen gaat maken en ook wat van mijn kennis mee naar huis neemt.

Als natuurvoedingsadviseur en houd ik me zich bezig met échte voeding, ook bij dieetwensen. Standaard zijn alle ingrediënten die ik gebruik biologisch en zo onbewerkt mogelijk. Volwaardige producten die je lichaam iets te bieden hebben. 
Naast het heerlijke zuurdesembrood (met spelt of tarwe en een minimale hoeveelheid gist) zijn alle gerechten vrij van gist en gistextract, e-nummers, bloem en gewone suiker. In de basis is alles pescotarisch (geen vlees, wel wat vis) en het kan zelfs helemaal vegan, gluten- en lactose-vrij. En daar merk je qua smaak helemaal niets van. 
De hartige gangen bestaat uit een heerlijk soepje, zadencrackers met groentespreads, quinoa-quiche, een hartig soesje en brood van De Bakker van Hoorn met o.a. eiersalade. De zoete gang bestaat uit glutenvrije scones met lemoncurd en clotted cream en een selectie van de gangbare taartjes en lekkernijen die Barbara op de markt verkoopt. Behalve het brood en de fruitspread is alles huisgemaakt.

Heb je een dieetwens? Geef het aan, dan wordt daar rekening mee gehouden.

Kosten € 30,- p.p.

De deur gaat open om 12:00 en rond 14:30 ronden we het af (eerder of later mag ook).

Als je kiest voor de workshop kost het iets meer tijd omdat we samen alle hartige gerechten gaan maken, dan starten we om 10:00. Na afloop krijg je deze recepten mee naar huis. 

Meer informatie vind je hier

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK