Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

22 september

High Tea Vaart LeidenHet kan weer! Genieten van Leiden en de Kagerplassen met een heerlijke high tea. Zo lang het weer het vereist in een comfortabele overdekte en verwarmde boot, anders varen we lekker in een open boot. Sluit je aan bij deze speciale rondvaart!

Diverse momenten vertrekt deze Special vanaf onze locatie aan de Blauwpoortsbrug Leiden. Twee uur lang vaart u door gezellig Leiden en bij mooi weer een stukje over de Kagerplassen, het Joppe.

Aan boord is het warm en comfortabel en presenteren wij voor u onze high tea zoals u van ons gewend bent, Alhoewel….we blijven natuurlijk nieuwe lekkere dingen uitproberen en toevoegen dus laat u maar eens fijn verrassen. In elk geval hebben we mooie theesoorten en heerlijke hartigheden en zoetigheden.

Totale kosten vaartocht + high tea:
volwassenen € 37,50 p.p.

Duur: 2 uur
Opstapplaats: Blauwpoortsbrug 1 Leiden

Indien gewenst kunt u dit arrangement aanvullen met bijvoorbeeld een lekker glaasje prosecco of een van onze huiswijnen.

Uiteraard is deze Special ook als groepsvaart te boeken op een voor u gewenst tijdstip, bijvoorbeeld voor uw familieuitje of eindejaarsbijeenkomst.

Meer informatie: www.bootjesenbroodjes.nl
 

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK