Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

08 december

Feestelijke high tea in Museum Joure

 

Museum Joure organiseert in het sfeervolle museumcafé De Túnkeamer en de fraaie zaal It Kofjelokaal heerlijke high tea’s met natuurlijk verschillende theesoorten (of desgewenst koffie) en heel veel zoete en hartige lekkernijen.

De high tea’s worden georganiseerd op 8, 9, 22, 23 en 26 december. Ook op Tweede Kerstdag dus! U kunt met een klein gezelschap meedoen aan de high tea (vanaf 2 personen) of met een wat grotere groep. U kunt de high tea starten om 13.00 uur of om 15.00 uur. De kosten voor de High Tea zijn € 22,50 per persoon, inclusief entree bij Museum Joure.

Bijzonder is dat de high tea plaats vindt in het pand waar de roots liggen van het bekende theemerk Pickwick, het statige herenhuis aan de Midstraat 99 dat tegenwoordig deel uitmaakt van Museum Joure. Begin 20e eeuw verkocht het bedrijf Douwe Egberts thee onder de eigen naam. De merknaam Pickwick werd geïntroduceerd in 1937, omdat thee met Engeland werd geassocieerd en Pickwick natuurlijk heerlijk Engels klinkt. Tijdens de high tea kunt u desgewenst Pickwick-thee drinken, of een keur aan luxe losse theesoorten.

Om mee te doen aan de high tea is het noodzakelijk om tenminste 3 dagen van te voren aan te melden.

Steun met uw High Tea paralympische sporter Tristan Bangma
December is de maand van de goede doelen. Met het nuttigen van de High Tea steunt u ook een goed doel, namelijk paralympische sporter Tristan Bangma. Samen met Teun Mulder werd hij in Rio de Janeiro Paralympisch kampioen op de kilometer tijdrit op de baan. Deze sporter moet zelf zorgen voor voldoende financiële middelen om zijn sport te kunnen beoefenen. Van de opbrengst van de high tea gaat een deel naar dit doel.

In het kort:
– Luxe high tea
– Op de bakermat van Pickwick en Douwe Egberts!
– Verschillende theesoorten (of koffie / cappuccino)
– Heel veel zoete en hartige lekkernijen
– € 22,50 per persoon, inclusief entree bij Museum Joure
– Graag tenminste 3 dagen van te voren reserveren

 

Datum: 8 december 2018
Tijdstip: tussen 13.00 en 17.00 uur
Meer informatie: www.museumjoure.nl

 

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK