Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

28 juli

Afternoon tea met de conservator

 

De tentoonstelling Wild. 
Tekeningen naar het leven presenteert prachtige dierstudies van onder anderen Paulus Potter, Albert Cuyp, Samuel van Hoogstraten, Hendrick Goltzius en Cornelis Saftleven. Hun tekeningen kwamen terecht in de collecties van Amsterdamse verzamelaars zoals Carel Joseph Fodor (1803-1860) en Abraham Willet (1825-1888). Zij schonken hun collecties na hun overlijden aan de stad Amsterdam. Het Amsterdam Museum prijst zich gelukkig dat het deze zomer uit het kunstbezit van deze genereuze erflaters een kleine maar fijne tentoonstelling kan samenstellen in het Cromhouthuis, huis van verzamelaars.

Op 24 mei, 21 juni en 28 juli geeft conservator Tom van der Molen een rondleiding over de tentoonstelling. Aansluitend kunt u genieten van een heerlijke afteroon tea.

Op deze middag leidt conservator kunstgeschiedenis Tom van der Molen van het Amsterdam Museum u rondt over deze expositie vol ontroerende, verrassende en prachtige dierentekeningen. Hij vertelt u over de kunstenaars, sommigen zeer bekend en anderen ondergewaardeerd, en u kunt al uw vragen aan hem kwijt.

Na de rondleiding kunt u genieten van een zoete en hartige afternoon tea, verzorgd door Café Cromhout.

Uw kaartje is inclusief de entree, rondleiding en afternoon tea met onbeperkt thee. Ook op 28 juli wordt er een rondleiding en afternoon tea georganiseerd bij Wild.

Tekening: Zittende Drentse Patrijshond, ca 1597, Hendrik Goltzius

Kijk hier voor meer informatie.

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK