Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

03 november

Kookworkshop: High tea met Rurger van den Broek

 

Rutger van den Broek, de winnaar van Heel Holland Bakt 2013 neemt u tijdens deze workshop mee in de wereld van de High tea. Van oorsprong betekent een High Tea in Engeland dat het tijd is voor het diner. In Nederland hebben wij het verbasterd tot dat heerlijke theemoment met kleine zoete en hartige hapjes. Gedurende deze avond gaat u samen met Rutger aan de slag met het bereiden van petit fours, scones en hartige snacks. Een perfecte combinatie om thuis uw gasten en familie te kunnen verwennen met een heerlijk, gevulde tafel.

Kookcursus

Tijdens de cursus krijgt u 10% korting op kook- en keukengerei! 

De cursussen worden gegeven in Oldenhofs kookschool te Hilversum op de bovenste etage in de winkel aan de 's-Gravelandseweg 8. De cursus is van 12:00 uur tot ongeveer 16:00 uur, wij verzoeken u ongeveer 11:45 uur aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen. Parkeren doet u het beste in parkeergarage De Gooise Brink, deze is het meest nabij het pand gelegen. De kookschool is te voet bereikbaar vanaf station Hilversum (centraal) in een paar minuten.

Mocht u onverhoopt de cursus niet kunnen bijwonen, willen wij u vragen zich uiterlijk 24 uur voor het start van de cursus af te melden. Voor afmeldingen binnen 24 uur voor aanvang van de cursus kunnen wij geen geld retour geven. 

Kijk hier voor meer informatie.

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK