Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

02 september

Historische high tea in Stadskruidentuin.


Op zondag 2 september organiseren Stadskruidentuin Nijmegen en eet!verleden een historische High Tea in de prachtige Stadskruidentuin. Je maakt kennis met eeuwenoude kruiden en proeft deze in bijzondere zoete en hartige hapjes en drankjes uit 2000 jaar culinaire geschiedenis.

Tijdens de historische High Tea geniet je van mooie kleine hartige gerechtjes en zoete baksels uit de Oudheid, Middeleeuwen, Gouden Eeuw, 18e en 19e eeuw. Manon van eet!verleden speurde in een veelheid aan historische kookboeken en wekte de mooiste kruidenhapjes weer tot leven voor deze speciale gelegenheid. De hapjes worden gemaakt met de vele bijzondere kruiden en bloemen uit de Stadskruidentuin en omluisterd met tal van anekdotes.

Maartje en Martine van Stadskruidentuin Nijmegen nemen je tussen het proeven mee voor een rondleiding door hun prachtige tuin en zullen je verrassen met hun bijzondere verhalen. Liefhebbers mogen ook zelf aan de slag met de kruiden en bloemen uit de tuin om er een heerlijk Middeleeuws geurwater van te maken.

De historische High Tea heeft een ongedwongen sfeer waarbij het serveren van de verrassende hapjes, op diverse plaatsen in de tuin, afgewisseld wordt met mooie verhalen en kleine activiteiten voor wie wil. Neem plaats op een van de heerlijke zitjes, schenk een kopje zelf geplukte kruidenthee in, neem er een authentiek kruidenhapje bij  en geniet van  een bijzondere smaak- en sfeersensatie!

Datum: zondag 2 september 2018
Aanvangstijd: 14.00 uur
Locatie: Stadskruidentuin Nijmegen, Javastraat 44 in Nijmegen
Kosten: € 35 per persoon (inclusief onbeperkt thee, koffie, een glas historische wijn, huisgemaakte drankjes, rondleiding en kruidenactiviteit)

Kijk hier voor meer informatie

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK