Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

27 april t/m 29 april

Film en high tea in Heerenstraat Theater

 

Het Heerenstraat houdt op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april in samenwerking met Restaurant Robuust een High Tea Weekend met het romantische drama The Guernsey Literary Society.

Vanaf 14.00 uur zijn liefhebbers van Engelse lekkernijen van harte welkom bij Restaurant Robuust voor een uitgebreide High Tea, vervolgens wandelen bezoekers naar het Wageningse filmtheater voor de filmvoorstelling van 16:00 uur.

De boekverfilming speelt zich af in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog. De jonge charismatische schrijfster Juliet (Lily James) ontvangt een brief van een lid van een mysterieuze boekenclub die in de oorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Haar nieuwsgierigheid is gewekt en Juliet besluit naar het eiland af te reizen.

Daar ontmoet ze de heerlijk excentrieke leden van de Guernsey Literary and Potatoe Peel Pie Society, inclusief Dawsey (Michiel Huisman), de ruige en intrigerende boer die haar de brief stuurde.

Terwijl de geheimen van hun oorlogstijd zich ontvouwen, veranderen Juliet's groeiende liefde voor het eiland, de boekenclub en haar genegenheid voor Dawsey haar leven voorgoed.

Bij Restaurant Robuust aan de Markt is het echt Engels genieten met een uitgebreide High Tea.

All-in ticketprijs €19,50. Tickets kopen kan eenvoudig en snel via www.heerenstraattheater.nl.

Molenstraat 1B, 6701 DM Wageningen

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK